Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Imam jedan problem (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24676)

HeatMan 13-10-2008 03:44 PM

Re: Imam jedan problem

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 220376)
Nemojte se ljutiti,nije nikakva gordost,ali ja sam poslednjih deset godina posmatrala jedno te isto vrhunsko svestsko poprsje drugih zena veoma dugo i pazljivo ,pod svakim uglom i svetlom, izucavala njihov oblik i velicinu,dozivljavala sam razna iskusenja i slabosti,ali nisam zelela da odustanem dok ne proniknem u njihovu 'srz'.To sam cinila prosto jer i ja zelim da imam pozamasno poprsje,ni zbog cega drugog,jer imam lepe brushaltere koje zelim da upotrebim.
Imam gomilu eksperimentalnih shematskih prikaza savrsene dojke,ali moje istrazivanje je nazalost stalo kada sam konstruisala nikad do sad vidjenu bradavicu raskosne kosmicke moci i velicine 16 mm,koja je na svetskom nivou, i iako sam zapravo jos uvek daskara,dovoljno je da gledate u tih 16 milimetara iznova i iznova i uvidecete da sam lepsa od Pamele Anderson.Medjutim, ne mogu vam jos uvek prikazati ni tih 16mm svog svetskog osvajackog genijalnog poprsja,morate strpljivo onanisati dok vam ja sve ovo pricam i objasnjavam.Dakle, eto nije da se gordim, mada bezveze može zvučati.Ali trazim vasu pomoc,jer meni je potreban seks.Hvala unapred.

:-S

ahahahahahahahahaha pa8.. ahahahah

fali tebi josh jedna daska ahahahahahaha

silicon science 13-10-2008 03:53 PM

Quote:

Originally Posted by Estbam (Post 220433)
Da se baram malo zatalasa na forumu. :) Drago mi je što me zzzavitlavate, strašno ste dobri. Ali, u suštini je samo stvar u jednom neumornom razvlačenju kablova od jednog do drugog uređaja, i potom vraćanju svega toga na dva izlaza za stereo. Jeste vama smešno, ali tako je: to je običan inženjering i računica, obično programiranje. A sad, kako to može zvučati, ostavljam da se desi taj dan kada ću da postavim svima da čuju.
Pa ljudi, nisam „namerno“ uradio ni jednu celu pesmu. Tako i ne radi početnik, već izučava kako da dođe do najboljeg načina da pravi to što pravi, do najbolje produkcije. To je moja zaluđenost, i šta sad? Jeste smešno, super je.
Mučim se što nemam ljubitelje iste muzike kao saradnike, što nemam komplet studio. I to iskreno kažem. Zar da se stidim? Pa sloboda je govora, valjda. I ludacima se ne može zabraniti da lupaju dok ne rade protiv drugih. Šta sam ja kome zasmetao što se ispovedam, nemam pojma. A to što se smejete, još bolje, i treba da bude smešno; takva beda u kojoj se nalazim i treba da bude za smeh, jer to nema nigde na svetu. :)
Rekao sam za šesnaest taktova, kao za one u kojima je sve vrhunski što sam uradio, a gomilu drugih stvari nema potrebe da pokazujem osim za neke pojedinosti; dakle, tih šesnaest taktova sadrže produkciju, potpuno, i u njima se nalazi puna harmonija mnogih zvukova i melodija sve sa ritmom. Zato kažem da tih šesnaest taktova mogu razvući i mnogo duže, da stavim uvod, postepene ulaze; zvuk po zvuk, i to je to. Skromno, ali potpuno urađeno.
I kako kažem, tu sam stao. Jer potpunu (baš potpunu) završnicu produkcije ne mogu da završim bez potrebnih monitora i studijskog prostora. Ali tome se nadam. Eto, nadam se. Smem li? Jeli smešno? :)
Videćemo, pa šta bude.

Ajde molim te nadji tu disketu da chujemo. Nemoj da te mrzi

HeatMan 13-10-2008 03:53 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 220436)
Hahahahaha!!! :D Nije da sam u fazonu da se zenim (mlad, stroga majka, Sale Heatman mi sinoc izjavio ljubav preko PM...), ali sam posle ovoga u opasnoj dilemi. Sale... Jbg... Izvini... Nasa ljubav ne moze posle ovoga posta biti nista vise od "pla(nk)tonske"... :D

hahahahhahahahm znao sam da ce iva sve da mi upropasti!

i maxu sam izjavio ljubav, i sad me kulira

awacs 13-10-2008 03:53 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 220431)
jel ti bre nas zajebava??

Ne znam da li on "nas" zajebava, ali "mi" njega svakako... Nisam ba? siguran ko smo to "mi", ali nema veze... Valjda čovek ima potrebu da komunicira. Ono - feedback. Za sada mu dobro ide :wink:

Estbam 13-10-2008 04:19 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 220440)
Ajde molim te nadji tu disketu da chujemo. Nemoj da te mrzi

Hoću, svakako. To je i red da uradim.

Ne znam šta više da falosofiram, ali ajde da kažem ukratko, pa ko hoće neka čita. U vezi efekata koje sam s?m programirao, odnosi se samo na sopstvenu panoramu. Ako razumete. Nisam dao da mi ni jedan plugin efekat kreira bilo kakav čorus i tome slično, niti bilo kakav delej, već sam s?m pravio „ambijent“, panoramu i prostor za svaki zvuk po mojoj želji, što je urodilo plodom jer sam mogao za celokupnu harmoniju da uklapam sve u nejboljem položaju, najboljem skladu.

Ono oko čega sam se najviše mučio u toku izučavanja, slušanja dugogodišnjeg, bilo je to što sam uvek znao da u pozadini postoji odjek i dešavanje koje ima veze sa glavnim zvukovima. Naime, posle mnogo truda i vremena, provalio sam da često najbolji zvukovi sadrže programiranu panoramu, te da taj zvuk koji se fenomenalno čuje, zapravo ima nekakve fine odjeke, u raznim stranama sterea, kao u nekakvom živom prostoru. To je mene fasciniralo kada sam uvideo da se svaki, i bilo koji elektro zvuk, može oživeti i nekakvoj svojoj ambijentali, svom virtualnom svetu. Sada naravno možete reći da postoje efektri koji odmah prave tu stvar. Ali, ono što čovek može sam da programira, ne postoji takav plugin koji može da podnese, ili da pruži takvu mogućnost. Zapravo postoji jedan poseban veliki program koji omogućava to programiranje, koji se povezuje na Cubase Revajrom. Dakle, programiranje efekata za stereo panoramu, i mnogo čega drugog, zapravo je program poseban, koji je povezan sa Cubaseom. I hteo sam reći, da nijedan efekat, plugin, (odnosno ni sa jednim efektima u kreiranju numere), ne možete postići željenu preciznost i vladanje u inženjeringu, te pesme gotovo uvek zvuče natrpane zvukovima bez potpune jasnoće i preciznosti.

To je ono što ja mogu da oslušnem, i bez čega ne mogu da živim, zato mi je produkcija postalo nešto što mi je na prvom mestu. A za kreiranje numera, evo, ako Bog da, videće se i to koliko imam ideja itd. Sa notama, tj. tonalitetima sam pravio posebno istraživanje, osmišljavanje harmonija, tako da o tome ne bi sada. Rekao sam, prvo produkcija pa sve ostalo.

Bitch 13-10-2008 04:24 PM

Quote:

Originally Posted by Estbam (Post 220449)
Хоћу, свакако. То је и ред да урадим.

Не знам шта више да фалософирам, али ајде да кажем укратко, па ко хоће нека чита. У вези ефеката којe сам с?м програмирао, односи се само на сопствену панораму. Ако разумете. Нисам дао да ми ни један плугин ефекат креира било какав чорус и томе слично, нити било какав делеј, већ сам с?м правио „амбијент“, панораму и простор за сваки звук по мојој жељи, што је уродило плодом јер сам могао за целокупну хармонију да уклапам све у нејбољем положају, најбољем складу.

Оно око чега сам се највише мучио у току изучавања, слушања дугогодишњег, било је то што сам увек знао да у позадини постоји одјек и дешавање које има везе са главним звуковима. Наиме, после много труда и времена, провалио сам да често најбољи звукови садрже програмирану панораму, те да тај звук који се феноменално чује, заправо има некакве фине одјеке, у разним странама стереа, као у некаквом живом простору. То је мене фасцинирало када сам увидео да се сваки, и било који електро звук, може оживети и некаквој својој амбијентали, свом виртуалном свету. Сада наравно можете рећи да постоје ефектри који одмах праве ту ствар. Али, оно што човек може сам да програмира, не постоји такав плугин који може да поднесе, или да пружи таву могућност. Заправо постоји један посебан велики програм који омогућава то програмирање, који се повезује на Кубасе Ревајром. Дакле, програмирање ефеката за стерео панораму, и многи чега другог, заправо је програм посебан, који је повезан са Кубасеом. И хтео сам рећи, да ниједан ефекат, плугин, (односно ни са једним ефектима у креирању нумере), не можете постићи жељену прецизност и владање у инжењерингу, те песме готово увек звуче натрпане звуковима без потпуне јасноће и прецизности.

То је оно што ја могу да ослушнем, и без чега не могу да живим, зато ми је продукција постало нешто што ми је на првом месту. А за креирање нумера, ево, ако Бог да, видеће се и то колико имам идеја итд. Са нотама, тј. тоналитетима сам правио посебно истраживање, осмишљавање хармонија, тако да о томе не би сада. Рекао сам, прво продукција па све остало.

Matori, sve OK. Samo nam daj tih 16 taktova i pricamo dalje. Ovako nema smisla :) Niti mi znamo ko si, ni sta imas u glavi, daj nesto da cujemo, pa cemo dalje. Do tada, nemojte smarati thread, budimo strpljivi i sacekajmo.
pozzz

Eeva_r&b 13-10-2008 04:35 PM

nesto mi se cini da ce iscekivanje ovog rada biti poput iscekivanja smaka sveta za onaj CERN test

HeatMan 13-10-2008 04:36 PM

ako bude chekanje onako mukotrpno i istorijsko kao ono (ne secam se chija je to ideja) sa renderovanim reverbima i kompresijom istih, onda verujem da ce i meni porasti bradavice

alfom 13-10-2008 04:46 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 220455)
... verujem da ce i meni porasti bradavice

?ta! Zar ti nema? bradavice:p?

HeatMan 13-10-2008 04:49 PM

ne, ja sam zena s greshkom

http://www.yu4you.com/items/sr/knjiga/item_3231.html

All times are GMT +1. The time now is 12:16 AM.