Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Vicevi - samo dobri (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24262)

darkstar 16-11-2010 01:37 AM

Re: Vicevi - samo dobri

Ciganka pretura po kontejneru i onako kako rova, nagnuta preko kontejnera ispalo joj dupe. Snimi to ciga , prileti i krene da je guzi. Taman kad je poceo iza sebe cuje muski glas

- ALO BRE BUDALO STA RADIS TO, TO MI JE ZENA !!!!!!

a on odgovara

- JAO IZVINI, JA JE NASO PORED KONTEJNERA, MISLIO SAM DA SI JE BACIO

:rotfl:

alek019 17-11-2010 08:39 AM

Ovo je dosta stari gurmanski vic, al da se zabele?i...

Dodje tip u kafanče i naruči jagnjetinu...
Konobar donese, gost proba i počne da gunjdja...
-Pa dobro bre, kakvo je ovo jagnje?
-Taze prijatelju, eto jo? jutros tračalo za majku...
Gost mrko gleda konobara pa ka?e:
-Trčalo,trčalo...al ne da gu sisa nego da gu jebe.

Bockie 21-11-2010 11:05 PM

Mu? uđe u kupatilo, ?eleći da opere majicu u ve? ma?ini.
Gleda, gleda, ali i posle 2 minuta razmi?ljanja, shvati da nema pojma s' ma?inom...
> Mu?: "Koji program u ve? ma?ini treba uključiti za pranje majice?"
> ?ena: "A ?ta je, pamuk ili sintetika?"
> Mu?: "Ne znam!"
> ?ena (iznervirano): "Pa ?ta pi?e na majici?!"
> Mu?: "JEDNO JE NIK?IĆKO!"

Filip_ 22-11-2010 01:54 AM

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu.
? Ko si ti? - upita Mujo.
? Ja sam Sveti Petar!
? Jel' to znači da sam ja mrtav?
? Da!
? Ali, imam jo? toliko razloga za ?ivot, nisam se oprostio od porodice... Mora? me poslati nazad i to odmah.
? Mo?e? se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao koko?ku.
? Onda bolje kao koko?ku po?to znam da ima farma odmah blizu moje kuće.
Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvori?tu. Dođe petao do njega i pita Muju:
? ?ta, znači, ti si nova ovde, jel' u?iva? prvi dan ovde?
? Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati.
? Ma nije to ni?ta. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom.
I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u koko?ku ne?to najbolje u ?ivotu ?to mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče:
? Probudi se, pička ti materina pijana, sere? po krevetu...

:rotfl:

DzoniPFC 22-11-2010 05:22 PM

^ahahahahah najjaci do sad :rotfl:

voomighty 22-11-2010 07:41 PM

ova poslednja 2 OBJASNJAVAJUUUUUUUUUUUUU

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl:

Ficus 13-12-2010 03:55 PM

Organizuju kokoske rostilj i pocele da se svadjaju koliko ce ko para da da. Ulece jedna i kaze: "A da ko`ko ko da brate" :D

Filip_ 14-12-2010 12:07 AM

:D Dobar Ficuse.

Pita Haso Muju:
Bolan Mujo, ?to tvoje dijete spava gore na regalu?
A Mujo odgovara:
Ma svake mi noci ispada iz krevetica, a ja ga ne cujem kad padne.

Neuron 15-12-2010 12:16 AM

Ulazi nadrkana svinja na ?takama u kafanu i ka?e: "Ko je naručio kolenice pička li mu materina!!!"

Bockie 15-12-2010 02:26 AM

Znas oni ultra dugacki skenj vicevi, kad masa popizdi i 'oce da te bije:D...:

Bila dva konja, crni i beli... Mladi konji, snazni, razigrano trce i igraju se po predelima prirode okupanim toplinom sunca... I tako dok igranje, trkanje, i skakanje traje na jednom proplanku, ugledase mladu prelepu rasnu kobilu u dolini kako pase...

Rzu konji, zvale udarile... U jednom momentu rece crni konj belom:
- Matori, ipak je samo jedna kobilica, pa sta kazes da se otrkamo do onog sumarka taman, pa ko pobedi, njemu kobila...
- U pravu si, nije fora, zajedno smo odrasli, ajmo lepo sportski i bratski, pa ko pobedi njegova je - odgovori beli.

Trce konji, lete kopite, grebu, grizu, riju zemlju... ...i pobedi beli konj.

Crni se skenjao maximalno, cmizdri, pa kako to da ga pobedi beli a on rasan "vranac" s pedigreom!
Ali, opklada je opklada, beli konj dobije mladu rasnu kobilu, a crni se posle toga otisne svud' po belom svetu i postane najskuplji trkacki konj svih vremena,osvoji sva priznanja i nagrade koje je mogao.

Mnogo godina kasnije sretnu se dva konja na "onom" proplanku.
- Gde si crni, brate, pa vidi ga, kakav si mi, pa gledali smo te stalno i bodrili ja i zena i klinci, znas ostao sam porodican i tako, pa kako si, matori moj...?
- Ej beli, stari druze pa evo, vidis, karijera, slava, kinta i to... Nego, ceo zivot me nesto proganja, ne mogu da se otmem...kako bih ti rekao...a sta kazes da se ja i ti jos jednom otrkamo do onog sumarka dole, samo nesto da vidim...?
- Ma moze brale, nisam jos za staro gvozdje, jos me ima, 'ajmo!

Trce konji, lete kopite, grebu, grizu, riju zemlju... ...i opet, pobedi beli konj.

Crni, sad vec u agoniji, rastrojen, potisten, skrhan, ode u sumu, sedne na obliznji panj i briznu u plac! Pa kako?! Pa zasto onaj beli...?! Kako to?! Suza suzu stize...
Cuje zavapaj divlja svinja koja je tuda prolazila i stade sva zabrinuta pored konja koji roni krokodilske suze...
- Ej , bre, konju, sta ti je, sto places toliko?
- Ma pusti me, vidis da...ma ostavi me... Ponovo zajeca crni.
- Alo, bre, konju , koji ti je, sta se desilo?!
- Ma pobedio me beli k... Ju...?! Vid' svinja govori...!?!

:shock:

All times are GMT +1. The time now is 02:45 PM.