![]() |
Re: Benassi brothers studio u Future Music
Quote:
ma niko se ne lozi....nego, lepo je videti kako neko sa minimalnom opremom i maksimalnom idejom i to jos iz Italije, uradi nesto tako....nije mala stvar. I on lepo kaze da u Italiji, jedino sa dance muzikom moze da se izadj van granica italije...kaze da pop, njihov hio hop / rap ili rock, jednostavno ne radi preko, ali dance muzika - radi! |
jasno mi je to sve, pitam zato sto malo-malo pa neko otvori temu vezanu za benasija.
|
Quote:
Sta je to dobra pesma? Quote:
Quote:
Quote:
RM |
Quote:
Drugo ne znam koliko bi mi trebalo vremena da dodjem do tako dobrog saunda i da imam HD3. |
Quote:
shta je to dobra pesma? imam definiciju, ali ne zelim da je iznosim na bojnom polju.. mogu uz neku kaficu ili tako neshto.. :) shto se najboljih namera tiche, pa Vi ste bar valjda imali vremena da zakljuchite kakav sam.. kada sam loshih namera, ni ne trudim se.. jednostavno me zaboli specifichni deo tela, koji izgleda da je i stvoren za to.. pozdrav.. |
Quote:
|
Quote:
RM |
Quote:
kako ne moze pop rock da izadje van granica italije , sta je onda eros ramacoti ili onaj "reper" djovanoti ??? da nisu mozda iz tunisa ??? :) ne volim ih previse (italijane) ali jesu majstori sto se tice "komerc" muzike bilo kog pravca da se dohvate |
Quote:
braate za sve ima lek :D |
Quote:
hvala arti.. :* |
All times are GMT +1. The time now is 04:51 PM. |