![]() |
Re: BCF2000 Midi kontroler - Problem :(
@Everlast: Samo bih ti preporucio da proveris spravu kad kupujes. Inace, ja nemam nikakvih zamerki. Mnogo je lepsi osecaj baciti mix pod ruke neko onako mishem nabadati. Ima neogranicene mogucnosti, a za te pare bolje sprave nema.
|
Ma, verujem ja da je to super sprava za te pare samo kad si rekao sta ti se desava kapiram da je to edicija behringera za istocno trziste:)
Vec odavno me nervira mixanje misem Gledao sam neke videos sa njim i cini mi se da su jako glasni ti faderi kad se krecu gore dole, jel stvarno tako>? |
Faderi se cuju, ne previse. Najgore ako idu od max. do min. i obrnuto pa kad udare u ivicu. :)
Ne znam koliko su buchni faderi na drugim spravama pa ne mogu da uporedim ali ovi nisu toliko bucni koliko zvuce na snimcima. Ovi iz Mitrosa mi odgovorishe kao da su ochekivali da cu da se zalim. U fazonu, desi se ponekad da nam se zale na Behringer. :) |
Quote:
|
Quote:
Narocito za onu spravu u drugom planu (ne smem da pominjem ime, zabranili mi)a bravo i za softver koji vidim na ekranu!!! Sve najbolje! (postujem ljude od znanja i ukusa) |
Quote:
|
Quote:
|
Dobro je to sto je njegov komp na slici. :D
Inace, ja malopre stigao. Zamenio sam spravu i sada radi kako treba. Me happy. :dance: Prijatno sam iznenadjen uslugom u Mitrosu. Oni u Artistu ne znaju 'de im je dupe, a gde glava. |
Quote:
ali kao i mnogi drugi, zavisnik sam, pa ne mogu a da povremeno ne svratim, makar i preko internet caffea koji ovde na srecu postoji. Poneo bih ja i moju belu spravicu u obliku knjige, sa zagrizenom jabukom na jednoj strani, ali ovde jos nemaju wireless... Pozdrav SVIMA i sve najbolje, a ko je na odmoru, relax i lep provod... |
Quote:
Sto se tice zavisnosti..i ja sam dok smo bili sad u Turskoj, navracao na Rumski..stim sto sam imao super brzi internet u sobi (radio sam po 4 sata dnevno!!)...a za internet mi naplatili 100? za 2 nedelje...! |
All times are GMT +1. The time now is 06:09 PM. |