Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Reverbi! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23946)

dvuckovic 13-08-2008 02:44 PM

Re: Reverbi!

1 Attachment(s)
Matematika je jasna, dva puta nista je nista!

kejkz 13-08-2008 02:45 PM

tako je, tisina je jedina stvar koja se moze multiplicirati do beskonacnosti... ili gresim?

E, a sada on topic, stvarno mislim korenjak da je za potrebe muzike koju radis dodatna reverbacija nepotrebna, nadji prostoriju u kojoj vokal dobro zvuci i snimi ga sa prirodnim reverbom. Sada se ne salim, svi danas vole da snimaju suvo, i to je za pop ok, ali prirodni reverb je bolji od vestackog. Pa makar kostao celo bogatstvo!

Koristi taj sonnox bas kada moras, i radi, jebes opremu. Nemoj da te navlace mangupi.

dvuckovic 13-08-2008 02:47 PM

Moramo pitati nekoga sa Institita za fiziku...

boggy 13-08-2008 02:47 PM

Quote:

Originally Posted by dvuckovic (Post 212873)
Matematika je jasna, dva puta nista je nista!

Zavisi od toga da li je nista correlated ili ne, i koliki je nivo nicega u dBSPL...

pozdrav

bogi

korenjak 13-08-2008 02:59 PM

UUU sta se ovde ispodogadja!?

Banda banda

kazem ja

:)

kejkz 13-08-2008 03:03 PM

Tako ti je to kada otvaras kontraverzne i konspirativne teme. Da si otvorio temu o sitnom vezu, bilo bi mnogo konkretnijih odgovora. Ovako...

I jos si to nasao da otvaras na delu foruma na kome sam ja moderator! Sta se drugo moglo ocekivati nego kreativno ludilo. Ovde je sve dozvoljeno, sem vredjanja autora uvredljivih tekstova, za to sam ja zaduzen.

boggy 13-08-2008 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by korenjak (Post 212880)
UUU sta se ovde ispodogadja!?

...

Pa Drug Keksavi ti je lepo odgovorio... a sad ako si zapeo da trosis neke novce koje nemas... samo napred...

pozdrav

bogi

p.s. Kejkz, a jel smem ja na tvom delu foruma da vredjam moderatora? :p

kejkz 13-08-2008 03:14 PM

Znam ja sta je njemu, uhvatila ga kriza, pazario zvucnike pa ne zna sta ce od sebe, ubacio se u trosadzijski mod.

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 212882)
s. Kejkz, a jel smem ja na tvom delu foruma da vredjam moderatora? :p

Smes, a onda cu se ja obracunati sa njim, mozes i mene . Ali ne smes leshu, za njega ne garantujem, on je covek preke prirode, pribegava ekstremnom nasilju kada je priteran uza zid.

A posto si i ti boggy moderator, ti me mozes vredjati kad oces, mozemo otvoriti poseban tred za izrazavanje negodovanja povodom mog lika i dela na ovom podforumu. Moze i na kompjuteraskom hardveru, i tamo imam ingerencije.

boggy 13-08-2008 03:17 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 212883)
Smes, a onda cu se ja obracunati sa njim, mozes i mene . Ali ne smes leshu, za njega ne garantujem, on je covek preke prirode, pribegava ekstremnom nasilju kada je priteran uza zid.

:shock: dobro... ondaK njega necu :p
Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 212883)
A posto si i ti boggy moderator, ti me mozes vredjati kad oces, mozemo otvoriti poseban tred za izrazavanje negodovanja povodom mog lika i dela na ovom podforumu. Moze i na kompjuteraskom hardveru, i tamo imam ingerencije.

E super!
:trchi:

pozdrav

bogi

DaBear 13-08-2008 05:55 PM

Quote:

Originally Posted by dvuckovic (Post 212857)
Vidjecete vi kad Roland napravi V-pjevaca, onako crn, visok, zgodan, muva ribe, tetke pate za njim, skace ka blesav, i ima ugradjen reverb u sebi. Bice na Thomannu za 2499, a ima i opcija da se stavi skin od Cole na njega.

nemoj da pricas!?? mega! kupljeno...kad treba da se pojavi.....
auuuuu, sta sve nece da izmisle! samo da otmu ljudima pare!

All times are GMT +1. The time now is 07:51 PM.