![]() |
Re: AC Labs by FrankoPanko
Quote:
front paneli vam lepo izgledaju... Kao sto rekoh... samo napred!!! :bounce2: pozdrav bogi |
Quote:
hm :hm, hm: |
I to ne na obican kompjuter, vec na APLE(r) :D
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Posle provere u recniku stranih termina i izraza, utvrdjeno je da se pravilno kaze: Hohstapler, a ne Hokstapler ili Hostapler. Takodje se pravilno kaze: Gelipter, a ne Gilipter. Predlazem da se pored ispravnog pisanja naziva pribegne i udvajanju suglasnka P, a broj 2 zameni recom DUO, jer, po mom misljenju, nazivi modela tako lepse izgledaju. Dakle zanimljivo bi bilo da pise: Stripper, Glitter, Gelippter, Gelippter Duo, Hohstappler, Ripper, Ripper Duo.
Pozz i jos jednom srecno. |
Ili ne daj Boze 2riper:D
|
Quote:
ovo duo je super ideja. ni meni riper 2 i gelipter 2 nije bas zvucalo dobro, ali nisan ima bolje rjesenje. DUO je super ideja! bas super! :da: ne znan ovo za dva pp! pitat cemo frankopanka sto on kaze. meni se i to cini ok, samo ce sad bit duzi natpisi, a vec san neke jedva smisti. morat cu malo smanjit slova. btw: jos san malo, nakon tvoje primjedbe poravna raspored potenciometara, tako da se poklapaju po okomici na svim modelima (koliko je to bilo moguce), vumetar na hostapleru sam pomakao tocno u sredinu i sve knobove sam jos malo medjusobno razmakao da bude jos komotnije za rukovanje. naravno, radi se o milimetrima, pa mislin da zbog toga necu radit nove 3d rackove, ali ovo DUO cu ubacit. hvala puno, spajder! :da: |
He, he... bem mu taj pravopis :)
Zato mi na jugu Srbije to jednostavnije resavamo bez strancizma... a neke stvari tog tipa cak imaju i sopstvenu gradaciju: -Mangup -Pomangup -Najmangup -BICMAN :D:D:D A sto se tice sprava... he... vec dugo pratim sta radi ovaj gosn Franko. Svaka cast! Sta reci, izuzev da lik nije normalan :D Bravo!!! P.S. Sto se tiche "pop filtera". Moje iskusno oko dolazi do zakljucka da je ovo za one varijante naglashene na oko 60 Hz :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:38 PM. |