![]() |
Re: Zvuk u kolima
Quote:
... i ja sam razmisljao o tome pa sam zvucnike zasrafio sa donje strane daske (naravno prvo izbusio rupe:wink: ), one njihove plastike i mreze bacio a preko daske sa gornje strane stavio neki crni materijal tako da su zvucnici lepo svirali a sa gornje strane se nista nije videlo... ... a sto se tice woofer-a, ja sam za moj uzeo male L profile i na 4 mesta ga zasrafio za sasiju... pa da ga vidim da ga skine :rolleyes: :wink: Pozz |
Ispricao mi moj majstor pricu o tome kako je on sebi namestio audio sistem da "ne moze da mrdne", pa kad su mu obili auto, osim sto su mu isti ukrali, rastuurili su mu celu kabinu kako bi sve povadili.
Od tada ima novo pravilo : "Sve se postavlja tako da onaj sto krade, to ukrade sto jednostavnije" :wink: Ja imam u kolima ugradjen fabricki 8x Bosse sistem i vise sam nego zadovoljan. Ne vidi se mnogo, ali svira perfektno. |
Quote:
Verovatno se hvalio sa tim da ne moze nista da se mrdne pa su mu namerno sve pocupali... znam i ja lika koji se hvalio kako je uzeo mocan alarm i da auto ne moze da se ukrade i sl. pa su mu drpili auto a na mestu gde je stajao auto mu ostavili alarm :rolleyes: :wink: ... ... prosecne automobile (da se neko ne uvredi, mislim da nije najnoviji bmw, pasat, mecka, audi...) uglavnom obijaju klinci i narkomani, a oni hoce da sve obave sto brze tako da sve sto predstavlja problem oni preskacu. Cak u vecini slucajeva i ne obijaju auto vec idu i proveravaju redom da li je otkljucan, a uvek ih ima, na jugicima se gepek otvara srafcigerom i sl.. Jedino ako bas nemas srece pa naidju neki ozbiljniji, mada oni dolaze uglavnom po dojavi da imas nesto dobro u kolima... Jbg sigurne varijante nema pa ko koliko srece ima ili nema.../?/ |
Quote:
|
Quote:
a meni je na coltu visio kljuch iz brave na vratima od sumraka do svitanja.. sam na parkingu, niko ga nije hteo... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Sad imam Clarion serije 6, i nije toliko dobar. Ipak, cjenovno je za trecinu ispod Kenwood-a. I osjeti se. Bas si mjerim DLS dvosistemce da ih uparim... |
Svojevremeno sam radio sa tom robom..pa sam bio u prilici da radim ab testove...
ako reprodukujes s pionira..najbolji rezultat dobijas s pionir zvucnicima ,iako ima dosta boljih ...najbolje ces dobitoim u smislu ulozen novac/ iskoriscenost.. inace sto se tice samih cd radio uredjaja alpina je najbolji zvuk ubedljivo.. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:27 PM. |