Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Ko je radio.. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23536)

HeatMan 24-06-2008 11:15 PM

Re: Ko je radio..

tatina cerka.. do jaja.. eee da sam ja take krvi.. meni cale ima dodira sa muzikom kolko i ja sa vojnim operacijama u checheniji.. jedino ga izvlachi shto je krenuo na ETF na radiotehniku i akustiku.. al je ubrzo preshao na smer sa kompjuterima.. dupe jedno od choveka.. :)

master29 24-06-2008 11:18 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 209267)
tatina cerka.. do jaja.. eee da sam ja take krvi.. meni cale ima dodira sa muzikom kolko i ja sa vojnim operacijama u checheniji.. jedino ga izvlachi shto je krenuo na ETF na radiotehniku i akustiku.. al je ubrzo preshao na smer sa kompjuterima.. dupe jedno od choveka.. :)

Eto odakle ti dar za tehnologiju,savremenu komunikaciju i ostalo:D:D:DPosle tata ne valja,sram te bilo:D:D:D

slowstar 24-06-2008 11:36 PM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 209196)
Sloba je učestvovao sigurno kao klavijaturista

sad ko je autor pjesme...

Jesam, tacno, bio sam klavijaturista i jos ponesto, ali nije bitno, tacno je da je autor muzike Simke (Zoran Simjanovic) a takodje je autor i balade "Zasto?"
koju je pevao Oliver Dragojevic. "omakne" se njemu zaista poneka lepa melodija, ili tema.
Ako se dobro secam, tu sam svirao OBERHEIM FVS 4, ARP OMNI, i mozda clavinet D6, ako se u matrici cuje, ne secam se, a snimio je Tahir Durkalic u studiju V PGP RTS, ne znam cak ni godinu....

HeatMan 24-06-2008 11:45 PM

imao sam utisak da je arp u pitanju.. hvala na infou..

btw, da li je teshko doci u kontakt sa njim? i da li mislite da bi mogao da pruzi "prava" za obradu (presviravanje pesme, bukvalno) meni..

eto, ja tu pesmu stvarno mnogo volim, i voleo bih da kompoziciji dodam neki noviji sound, ali da glavna tema ostane ta.. samo shto bih dodao synthove i gitaru itd itb.. :)

bez problema bih se odrekao kinte koju bi donela pesma.. mislim da nije bash sve u kinti, neshto je i u muzici.. najiskrenije..

balthazaar 25-06-2008 09:49 AM

heat , ja ti nisam reko da mi je to ujak? :P

Oš da ti završim?

silicon science 25-06-2008 10:30 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 209278)
imao sam utisak da je arp u pitanju.. hvala na infou..

Skontao si po zvuku da je Arp:confused:

HeatMan 25-06-2008 02:52 PM

kunem ti se da mi je bash pao na pamet arp kad sam chuo synth.. dodushe, sad kad sam "omatorio"..

@balti: zavrshi ti meni neshto drugo.. :)

DaBear 25-06-2008 04:44 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 209261)
Ima tri ćerke, od kojih je najstarija Ana Ann, buduća članica engleskog parlamenta i vlasnica velikih hitova na ostrvskim top listama.

www.mascom.rs

Odakle vadite ove podatke ? .....?
Vlasnica koliko i kojih hitova..?

Imala je jedan singl "Ride" bio na 24-om mestu glavne UK single top liste (nije lose s'obziriom da je sam izdao plocu na njegovom labelu u Engleskoj!)
Znam, jer sam ja radio glavni club remix (SE16 Full Vocal Club Mix)...
Posle par godina, pronadjem stvar od Aliyah koju su poplasili 100% !!!

Druge pesme su prdnule u chabar! Za baladu ih zamalo Beckam nije tuzio jer su ga stavili u spot a nisu ga pitali. A drugi singl (Blacksmith radio) nista nije uradio....

Za parlament, doduse nista ne znam...sve je moguce u ovoj zemlji !!!

alavuk 25-06-2008 05:04 PM

ja sam naveo ispod teksta izvor ... tako da se obrati mascomu :)

Ogi 27-06-2008 06:43 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 209208)
jbg.. znam da je ogi radivojevic pre neko vreme obradio tu pesmu.. mada chuo sam je samo live.. ako moze ogi, mogu valjda i ja... jedan BJ da padne i pustice me valjda..

Onda bi morao da znas i da sam tu pesmu pevao na koncertu filmske muzike, u okviru Filmskog festivala u Nisu - nikakve veze to sa obradjivanjem nema. A samo "live" si i mogao da je cujes...
I da dopunim Slobu - tekst je napisala Marina Tucakovic...

p.s.
Nisam bas razumeo ovo sa BJ...

All times are GMT +1. The time now is 04:42 PM.