![]() |
Re: OSX on PC - USB dongle
Skontao...:) ... hvala svima...
Pozz |
Quote:
Diviner, hvala ti, ocigledno me bolje razumes od vecine (mozda i Idekius) Ovih dana ti saljem P.M. u vezi neke "narudzbine"... Poz. |
Jel' G6? Ovi u Novome Sadu ozbiljno napreduju!
|
Ma ja sam zeznuo stvar- formatirao sam u partition magicu u fat 32 a trebalo je kada se pokrene OS X instalacija da formatiram u mac os journaled...
Bas sam sinoc instalirao Logic Studio:) Vratio sam win xp pa probam sada dual boot. Kako se uzima screenshot u os x? |
alt+shift+3 na pc tastaturi
|
ti ubuduce da nam se obracas na nemackom ! Verstehen Sie? :P |
Nicht Verstehen...
|
Tnx, probacu kad dodjem kuci :)
Izvinjavam se za moja Mac noob pitanja ali Kako se loaduje neki iso cd ili dvd? Jos nesto, u zavisnosti od brzine pomeranja misa primetio sam da se automatski regulise osetljivost(kada usporim pokrete strelica se jedva pomera ) i ovo me jako nervira:banghead: BTW lepo ovo izgleda, sve radi "na klik" , Logic je standardno dobar i pluginsi su za svaku pohvalu 8-) Nisam uspeo dual boot :( |
verovali ili ne, dovoljno je samo dva puta kliknuti na iso fajl...
Sto se tice pomeranja misa, nisam primetio taj feature... more biti zato sto pacova retko koristim... |
Heh, da. Samo dvoklik. I mene su tako neke stvari na početku zezale.
Zasićen sam premierea od babe Mare sa pijace. Instaliram si OSX ovih dana i krećem poovno uživati u programu zvanom Final Cut Pro koji unatoč tome što se prodaje pored paradajza radi stabilno. |
All times are GMT +1. The time now is 12:49 PM. |