![]() |
Re: Genelec 8040 ili Dynaudio bm6a
da, stvarno, za te focale na svim stranim forumima kazu da su odlicni..
isto dosta favorizuju i KH o300.. mada njih mislim da je moguce naci kod nas.. za te focale bi mozda mogo da ostavis ako si zainteresovan oglas u sekciji za oglase pa se mozda nesto i iskombinuje.. sto se tice bm6a i 8040, dosta vremena slusam 8050, sto bi trebalo da je isto sto i 8040 samo sa malo vise basa i spl-a i u principu jako mi se svidjaju.. dve stvari koje mi se kod njih najvise dopadaju su imageing i sto ne zamaraju ni posle dosta vremena.. bm6a ima drugar i neki moj utisak je da su geneleci malo ozbiljniji monitori. bm6a mi, ko sto je dosta ljudi gore vec reklo, zvuci malo hifi i ne tako detaljno.. mada na njima je lepo programirati, nekako su uzbudljivi, valjda zbog malo vise basa i tog hifi prizvuka.. al ipak za neko kriticno slusanje pre bi uzeo 8040 nego bm6a. mada u tom cenovnom rangu, a i bilo kom drugom, sve ponude su manje vise slicne pa odluka uglavnom pada na licni ukus.. |
Quote:
|
Koliko sam ja cuo ..i to pre neki dan...kod nas je jedan od profana katedre za zvuk sa FDU zastupnik\ditributer za Klein Hummel...cak kazu da mogu i da se cuju negde.
A taj O300 je oko 3000eura.. Ako su mene slagali lazem i ja vas |
Jesu oko 3000 evra, i vredi ih chuti. Imao sam priliku u studiju M da ih chujem u 5.1 varijanti:D :D Ozbiljne kutije kao i cena:wink:
|
Jao pa vi ste ludi...salim se. Meni je dosta i 1500 a ne 3000eur. Voleo bih da mogu O300 ali .....i Focal jeste zanimljiv.Da se vratimo gore navedenim;neko je pomenuo da su svi manje-vise slicni i da odlucuje licni utisak,a licni utisak je znate i sami,kao i kod vecine, GENELEC.
|
Quote:
u pitanju je profesor ?pegar aka File.. Sennheiser i KH Prodajni salon je u Bulevaru Zorana Đinđića preko puta B92. Nisam jo? bio tamo, ali mi reko?e. |
kupuj Genelec pa da zatvaramo radnju...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:26 AM. |