![]() |
Re: iphone 3G
Meni stigao N95 8gb. Ne bih mjenjao nizašta.
|
Ja imam 8gb stari model...Sto se tice novog modela nisam nesto preterano odusevljen. jeste da ima GPS i 3G (koji je kod nas jos uvek u test fazi), ceo je plastican i krhkiji od starog. Instalirao sam u kuci wi-fi i radi mi sve extra... verzija 1.1.4.
|
Quote:
|
Moj kum se pali na novitete i pre neki dan mu je stigo iz Miami-ja onaj 16gb... 500$ je tamo... lepo sve... nadrkano... ali ono je teska taraba za nosenje... glomazno, tesko...jos mu stoji u nekoj gumenoj futroli...
p.s. nisam za te kombinacije... sto manji mobilni to je manja muka... p.s.2. ...jos imam negde Nokiu 6310i... analogija...ali otkida... |
Stvar navike. Ja sada kad vidim mali tel, bez (makar) symbian-a....mali ekran...to je bre za mene teska analogija :) (u elektronskom svetu)...
|
Quote:
Nokia 1600 (ja), Nokia 3510i (Zorica) pozdrav bogi p.s. e da, imamo i sluzbeni e61 za kucanje poruka. :da: |
Mene fascinira recimo nemoguchnost da napravish "reply to SMS" kojeg chitash... jednostavno nema tu inache korisnu opciju. Nemoguchnost pojachavanja i stishavanja zvona takodjer ne razumijem!?!?
Mozhda ove nove verzije imaju to rjesheno, ali sve skupa doima se kao "vidi kako sam fora i radim sve osim onoga shto telefon zapravo treba raditi" :) |
Quote:
|
Quote:
|
ja sam prvi pljuvao iphone dok ga nisam uzeo u ruke..
|
All times are GMT +1. The time now is 09:18 AM. |