![]() |
Re: 24kanalni magnetofon sa 2incnom trakom - koji?
sto, pa nije to tesko naci :banghead: :da: :rotfl:
|
Ne bih da nastavljam mnogo diskusiju, ali Gregor mi je poslao cenovnik, koji samo dokazuje ono sto sam tvrdio, a to je da NOVO PROIZVEDENIH TRAKA VISE NEMA, mislim na fabriku koja bi DANAS JOS UVEK pravila profi 2 incha trake - nema ih, jer BASF se vise tim medijima ne bavi, AMPEX je prodao prava firmi Quantegy, a isti je objavio da PRESTAJE sa proizvodnjom profi traka, steta sto sam negde zagubio casopis ili adresu odakle mi podatak, ali nisam blesav, ono sto je Gregor naveo, tj. poslao link, je MAGACIN, i dok traju "restlovi" bice, a sta posle?
Ne zaboravite da se ozbiljni projekti snimaju iskljucivo na novim trakama, i to SAMO JEDNOM, dakle nema ponovnog premotavanja i snimanja, a traka pri brzini od 76 cm/sec, to jest 30 in/sec traje max20 min, kako je Vrac naveo. Zaista mi nisu jasni prakticni razlozi zbog kojih bi se neko vracao na trakase i analogna usnimavanja, iako sam veci deo karijere proveo bas radeci na tim i takvim spravama, pa im i pored "topline" i "nezamenjivosti" poznajem i mane, koje je tesko na ovom mestu nabrojati, i naznaciti im velicinu. Pozdrav, mnogo srece i uspeha svima!!! |
Quote:
|
aj nemojte da me plasite sa tom peticom i trakama ... ko zna o cemu pricam skontace :]
|
Quote:
Jo? uvijek bi ?eleo imat neki sređeni 24 kanalni Studer mag......i nekih 100 koluta u fri?ideru.....:da: Pozdrav, Gregor |
Quote:
niko vishe nece da se smara, svi bi da rade shto manje i da rade "hitove".. i ja bih voleo da imam trakasha, da posle kompa sve provuchem kroz njega, ali da mi on bude tu 'mesto daw-a.. no no.. proshlo je to vreme.. nesh imati klijente.. razmisli.. |
All times are GMT +1. The time now is 03:02 PM. |