Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Dzabe muzika u novinama (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23232)

DaBear 03-06-2008 03:16 PM

Re: Dzabe muzika u novinama

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 207016)
Vracaro, ima nesto u cemu vi kaskate za nama. Pa Popovic tako poklanja muziku vec 3 godine.
Gupis Grand reviju i dobije besplatno 2 albuma na jednom Cd-u.
A zadnji colin Album je deljen kao poklon uz brojeve Mts-a.

ih, ko da neznam!!....bio neki "London Mix" CD svojevremeno sa nekim novinama tu....:rolleyes:

silicon science 03-06-2008 03:22 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 207052)
ih, ko da neznam!!....bio neki "London Mix" CD svojevremeno sa nekim novinama tu....:rolleyes:

Da, a ja sam radio dizajn cele novine i overavao stampu za omot od cd-a:wink: Pa mi smo u neku ruku kolege:rotfl: :rotfl: :rotfl:

silicon science 03-06-2008 03:24 PM

A bio je i neki dizajner tamo u Londonu koji je crtao one tribale i odradio Cecin stajling

DaBear 03-06-2008 03:33 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 207054)
A bio je i neki dizajner tamo u Londonu koji je crtao one tribale i odradio Cecin stajling

da..Obrad! Evo sad radi samnom na jednom velikom TV projektu!
PS..za stajling ne znam..samo je radio grafiku....(koliko su mu dali da sam nesto radi..znas kako je!)

silicon science 03-06-2008 03:46 PM

Da znam. Dobar je bio taj projekat, fino odradjen. Prvi tiraz je bio 100.000 hiljada i to je planulo pa smo dostampali jos 30.000 i sve se prodalo. Nezapamcen uspeh sto se novina tiche, barem ovde u Srbiji. Obrad je super dizajner, odlicno je odradio one postere, nema sta... A ja sam dobio nepunih 100 evra od moje firme za taj posao:banghead: :banghead: :banghead: Sta ces kad sam rob. Nadam se da si ti bolje novce uzeo:wink:

DaBear 03-06-2008 07:08 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 207058)
Da znam. Dobar je bio taj projekat, fino odradjen. Prvi tiraz je bio 100.000 hiljada i to je planulo pa smo dostampali jos 30.000 i sve se prodalo. Nezapamcen uspeh sto se novina tiche, barem ovde u Srbiji. Obrad je super dizajner, odlicno je odradio one postere, nema sta... A ja sam dobio nepunih 100 evra od moje firme za taj posao:banghead: :banghead: :banghead: Sta ces kad sam rob. Nadam se da si ti bolje novce uzeo:wink:

sad se bolje osecam kad vidim da su prodali 130.000 ! da me ne grize savest, svi su zaradili na kraju...

silicon science 03-06-2008 07:47 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 207075)
sad se bolje osecam kad vidim da su prodali 130.000 ! da me ne grize savest, svi su zaradili na kraju...

Jesu sem mene:banghead: :banghead: :( :mad:

All times are GMT +1. The time now is 11:34 AM.