![]() |
Re: Snimanje bubnja
Quote:
Mislis da su kompatibilni ? :confused: |
BFD nije 50, vec 150 giga i to bez "percussion" edicije ;)
|
Mislim da je to preterivanje. Na 150 giga, moze da stane celokupna Americka produkcija u prosloj godini. U MP3 formatu, a ti na tom gabaritu drzis 2 dobosa 3 cinele i 3 toma, i kad smiksas i pretvoris u MP3 sve zajedno sa pevacem i ostatkom aranzmana stane na 3 megabajta.
Izem ti posao. |
Quote:
Pa i kad pojedes lepo predjelo , supu , neko dobro pecenje , salatu i na kraju nesto slatko ..... na kraju ipak iskenjas isto govno :D To ti je tako na ovome svetu :) Pozdrav |
Obzirom da je ovde pecenje i salata teska 150 kilograma, a govno 3 grama.
Zakljucio bih da je kod Homosapiensa u proteklih par godina metabolizam strasno napredovao. Ili smo se pretvorili u Pirane. |
Heeej...BFD2 :grin: http://www.musiciansfriend.com/produ...ule?sku=702875
- 55GB of multi-channel, 24-bit 44.1 kHz audio Mada i da je 355, opet malo, trebaju mi BASH ti semplovi !:D Ma pirane bre... Ma valjda su kompatibilni iako su za BFD...:confused: |
Quote:
|
E ljudi, sad mi ovi u studiju gde snimamo pokazase BFD2... Jebote zar to moze tako da zvuci dobro, oduvali su me ! :shock: Mislim, ocekivao sam mnogo losije... Nerealno sta se sve moze danas... Uglavnom, uspostavilo se da jesu kompatibilni svi semplovi tako da je to ok... Hvala svima na inputima :D
|
1 Attachment(s)
3x3 ti je definitivno mali prostor za recimo ovako nesto :grin:
|
ajme... totalno bez veze...
|
All times are GMT +1. The time now is 08:28 AM. |