![]() |
Re: Odnos sa klijentima
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:wink: |
Quote:
|
E sad vec kada vucete za jezik! Sledi prica.
Moj drugar i ja smo 90-te godine snimali drugi solisticki album Tife. Gospodin koji je na tom albumu bio "producent" (namerno ga necu imenovati, jerbo zbog godina u kojima vec jeste, nebi bilo pozeljno da mu se sa ovog foruma, za njega, neka deca, smeju po ulici), je prvoga dana dolaska u studi, odveo mog ortaka i mene na kafu, da nam izlozi plan rada. (zbog poente, nekada se stvari prenesu sazeto i malo iskarikirano, sto cu i ja ovaj put uraditi) Slede citati: Da vam kazem ljudi, ja vrlo dobro znam sta hocu! A to su sledece stvari: Bubanj mora bit' dobar. Bas mora bit' kako treba. A vokal, vokal mora bit' mrak! I mi napokon shvatismo sta je produkcija, ali nas zajeba rat. Tako da i sada lutamo kao guske u magli trazeci dobar bubanj, bas kako treba i mrak vokal! |
Quote:
Majke ti kako mu je objasnjavao sta da peva??S'tim da doticna persona nema blage veza sa gore pomenutim. |
Nije on njemu nista objasnjavao, on je pokusao da objasni nama. U stvari nije ni nama, ma jeste, hteo je da kaze nama da je on producent (sta god to znacilo).
Ustvari, hteo je da nam kaze da se on tako oseca. A bitno je da se covek, mislim oseca! |
Quote:
ljudi mene ove price tako fino razbude da vas zamoljavam da ih bude sto vise :wink: |
Uuuu, koliko toga ima!
Neko je davno otvorio tread: Vicevi o glazbenicima. Kad bi otvorili tread neVicevi o glazbenicima, za dva dana bi bio puniji. |
All times are GMT +1. The time now is 09:47 PM. |