![]() |
Re: Thomann
fipke, to zvuči super, jel možeš malko opširnije o tome?
Slali su DHLom a ispalo stotinak din? Placao si Visa Internet karticom? hvala pozz |
Sta si tacno kupovao, ako su trzalice onda je i 100 din puno :grin:
|
Informacija iz prve ruke. Danas ja zvao...
- Minimalna narudzbina 50e - Salju samo DHL-om kad mi vrate mail reci ce mi koliko ce biti cena transporta... |
Imam prijatelja u Shvici koji se bavi prodajom instrumenata,plus ima svoju muzicku prodavnicu.Imamo nameru da prebacimo poslovanje u Srbiju,za sada mozemo donsiti manje kolicine instrumenata.Ako nekog interesuje mogu pomoci.A od novembra boze zdravlja bice prodavnica i u Srbiji.Ako nekog nesto trenutno interesuje moze mi baciti poruku na pm,da mu proverim uslove i cenu.Pozz
|
one narudzbine sto sam ranije spominjao su uglavnom bile da, male stvarcice, tako da naravno da ce biti sicja.
a evo moje poslednje narudzbe: naime pazario sam tri studijske rack kutije od 10U sto me je izaslo oko 200e DHL Premium + carinu sam platio isto toliko (kutije su naravno sklopljene i teske) i takva racunica kad sam procunjao, uopste nije skuplja nego kad bi to radio preko nasih, a opet sam dobio ono sto JA hocu, sto znam STA JE, i to za nepune dve nedelje! 8-) |
Sigurno je isplativo za neke lakse skuplje stvari, npr. audio kartice, mikrofone itd.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a carina?