![]() |
Re: Dobar 5.1 surround monitoring
Quote:
ako hoces da znas radio sam na svim mogucim modelima geneleca i ne volim da mi neko kaze da to valja kada medju mnogima koje poznajem(a mnogo su veci profesionalci, koji ces ti ikada biti) i sa kojima radim vlada misjenje da je to SAMO IME zato ako si imao nameru hvaliti se, postavis svoj rad u promociji radova i ljudi se dive tvom umetnickom delu |
nije dobro ljutiti druga manley-a :( , mladjo , opusti se , medju najkorektnijima si sto se tice zivaca i saveta , vremena i volje prema nama ... razumem tvoj bes ... elem max lepo rece u promociji radova , kako je neko hteo da cuje ono sto zeli da cuje o produkciji tj ima vec unapred spremljen odgovor a mi samo da ga "potvrdimo" a mozda cak i lacky izvinjavam se pionirskom staresini imenjaku :)
|
Quote:
easy druze moj ;) |
i'm easy like sunday mornin' :)
|
Quote:
"Ja sam super i ja sam radio na "svim mogućim modelima geneleca"(to vjerovatno nisu ni in?enjeri u Genelec-u) i ja sam snimao na pravom SSL-u i svi moji prijatelji su genijalci i moj tata ima najbolji auto i ja najbolje znam dursku ljestvicu i svima ću vam ja pokazat i svi koje poznajem su veći profesionalci nego ?to će? ti ikada biti"( inače čovjek me dobro poznaje i ovo govori sa potpunom moralnom odgovorno?ću).:rolleyes: U va?em slučaju, kolega, Apaurin bi pomogao. A ako ste zihera? popijete jo? i jedan Praxiten i ovakve konverzacije će biti stvar pro?losti. |
jos jedna besmislena rasprava, izgleda da je nesto sunce pocelo cudno da emituje. Od ove pocinjem da secem. Pa se vi bunite.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:41 AM. |