Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Dobar 5.1 surround monitoring (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22654)

Manley 27-04-2008 11:54 AM

Re: Dobar 5.1 surround monitoring

Quote:

Originally Posted by bicko (Post 201630)
Ne kupujem ja zvučnike koji su ime nego koji su i ime.
A opaska da Genelec ima samo ime i ni?ta vi?e je u najmanju ruku smije?na.
A najbolje mi je kad postavi? pitanje ljudima i tra?i? savjet,
a oni se postave kao veliki autoriteti bez da imaju pojma s kim uopće razgovaraju.
I onda su jo? uvrijeđeni ?to nisam odmah oti?ao u dućan i kupio njihovu preporuku.
Dajte ljudi malo odrastite

prijatelju kupi ti za svoje pare sta hoces, ali prestani da budes drzak...koliko vidim tebi je bio cilj da se pohvalis da si veliki surround guru i vlasnik doticnog smeca zvanog genelec..zato uzmi sebi vremena da odrastes ili jos bolje da se opametis i slusas

ako hoces da znas radio sam na svim mogucim modelima geneleca i ne volim da mi neko kaze da to valja kada medju mnogima koje poznajem(a mnogo su veci profesionalci, koji ces ti ikada biti) i sa kojima radim vlada misjenje da je to SAMO IME

zato ako si imao nameru hvaliti se, postavis svoj rad u promociji radova i ljudi se dive tvom umetnickom delu

alavuk 27-04-2008 12:47 PM

nije dobro ljutiti druga manley-a :( , mladjo , opusti se , medju najkorektnijima si sto se tice zivaca i saveta , vremena i volje prema nama ... razumem tvoj bes ... elem max lepo rece u promociji radova , kako je neko hteo da cuje ono sto zeli da cuje o produkciji tj ima vec unapred spremljen odgovor a mi samo da ga "potvrdimo" a mozda cak i lacky izvinjavam se pionirskom staresini imenjaku :)

Manley 27-04-2008 12:54 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 201658)
nije dobro ljutiti druga manley-a :( , mladjo , opusti se , medju najkorektnijima si sto se tice zivaca i saveta , vremena i volje prema nama ... razumem tvoj bes ... elem max lepo rece u promociji radova , kako je neko hteo da cuje ono sto zeli da cuje o produkciji tj ima vec unapred spremljen odgovor a mi samo da ga "potvrdimo" a mozda cak i lacky izvinjavam se pionirskom staresini imenjaku :)

easy druze moj ;)

alavuk 27-04-2008 01:29 PM

i'm easy like sunday mornin' :)

bicko 27-04-2008 09:36 PM

Quote:

Originally Posted by Manley (Post 201644)
prijatelju kupi ti za svoje pare sta hoces, ali prestani da budes drzak...koliko vidim tebi je bio cilj da se pohvalis da si veliki surround guru i vlasnik doticnog smeca zvanog genelec..zato uzmi sebi vremena da odrastes ili jos bolje da se opametis i slusas

ako hoces da znas radio sam na svim mogucim modelima geneleca i ne volim da mi neko kaze da to valja kada medju mnogima koje poznajem(a mnogo su veci profesionalci, koji ces ti ikada biti) i sa kojima radim vlada misjenje da je to SAMO IME

zato ako si imao nameru hvaliti se, postavis svoj rad u promociji radova i ljudi se dive tvom umetnickom delu

Also dakle ovo je na nivou pubertetlije.

"Ja sam super i ja sam radio na "svim mogućim modelima geneleca"(to vjerovatno nisu ni in?enjeri u Genelec-u) i ja sam snimao na pravom SSL-u i svi moji prijatelji su genijalci i moj tata ima najbolji auto i ja najbolje znam dursku ljestvicu i svima ću vam ja pokazat i svi koje poznajem su veći profesionalci nego ?to će? ti ikada biti"( inače čovjek me dobro poznaje i ovo govori sa potpunom moralnom odgovorno?ću).:rolleyes:

U va?em slučaju, kolega, Apaurin bi pomogao.
A ako ste zihera? popijete jo? i jedan Praxiten i ovakve konverzacije će biti stvar pro?losti.

Arthur 27-04-2008 09:40 PM

jos jedna besmislena rasprava, izgleda da je nesto sunce pocelo cudno da emituje. Od ove pocinjem da secem. Pa se vi bunite.

All times are GMT +1. The time now is 07:41 AM.