![]() |
Re: Evo nesto i od mene :)
Quote:
a i u samoj produkciji se moze raspravljti o ukusima ..ko kako voli tako da opet moze da ispadne chudno ili neka prica o kompleksima .. |
Quote:
Rekao sam "cast izuzetcima", a ti ljudi i sami vec znaju ko su, jer su dali dobronamerne savete i ne pronalaze se u ovome o cemu ja pisem, jer i nema veze sa njima. Otiisli smo daleko sa filozofiranjem. Ovde zavrsavamo. |
kvotujem ceo tekst i ne izvlacim nista van konteksta nego se trudim da obuhvatim sve pomenuto-kratko objasnjenje ako sam pogreshno shvacen
|
Samo mogu da kazem da ovaj decko zna svoj poso... a to da l' je linija ovakva ili onakva... to nije bitno...
Bravo MAX... :da: |
Max... ja znam "ozbiljne" band-ove koi bi dali ljevo jaje da ovako zvuche :)
Odlichno je... funky, groovy, uplifting, moderno, zanimljivo... svaka chast! |
sedim na poslu, procitah sta ste sve nashvrljali, i moj komentar na vashe price je: AL STE PRSLI!:)
|
Super clip, vokal je stvarno dobar, no produkcijski nije po mojem ukusu, ne mogu definirati o čem se radi, dal o izboru soundova ili glasnoći pojedinih instrumenata, koji mi pomalo iskaču iz cijele zvučne slike (npr. bas linija) i daju mi dojam prenapumpanosti. Na početku, prije groova bi stavio uplifter.
Također se ne bih slo?io da je to najbolji rad u "promociji", svako ima svoje favorite. Uglavnom sviđa mi se i stilski mi je apsolutno sve ok, fino, veselo, s energijom i poletom. |
cek bre pa gde nestade link sa reklamom ??? da reklama i pesma su odradjene ...
|
10+ (za vokal) 10 za sve ostalo,odlicno
|
Max,dobar posao.
Neke zamerke koji su neki imali u vezi aranzmana ne piju vodu zato sto je u pitanju arr i mix za tv,koji ima neka svoja pravila(znaci zaboraviti sugestije tipa "bass odozdo" i sl). Sto se mesanja stilova tice,bilo bi jako dosadno ako bi se sve radilo bas onako "kako treba"naravno,pod uslovom da onaj koji menja pravila,poznaje i sama pravila. Pretpostavljam da ce tu na kraju biti i neki VO i gomila SFX,pa ce i ta spomenuta praznjikava mesta biti popunjena. Jedino se smejah,posto si rekao da je mjuza za reklamu,ja sam ladno cuo da riba peva SHAMPOON a ne SHINE ON,kao sto peva:rotfl: ,al to je vec posledica znas i sam vec cega. Pozz |
All times are GMT +1. The time now is 10:41 PM. |