Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Evo nesto i od mene :) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22641)

cAAc 23-04-2008 04:13 PM

Re: Evo nesto i od mene :)

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 201224)
Iskreno?

Procitaj moj prvi post, pa vidi koliko sam radova trazio da mi bilo ko nabroji, a da mogu da stanu pored ovoga?

Zato se i ne prica o produkciji, jer produkcije nema, pa se svi hvataju za sta stignu. Ovde ima o cemu da se prica, naravno ako su ljudi u stanju da ucestvuju u diskusiji na tom nivou, pa ko ne ume ili ne zeli, bolje da to i ne cini i pusti ljudima sa dobrom namerom da prokomentarisu rad coveka koji nije "bilo koji ucesnik foruma" i od koga svi dosta mogu da nauce.

Kao sto rekoh "sluzbeno": argumenti, saveti, elementarno lepo ponasanje.

kao sto rekoh ,nisam strucan da pricam o tehnikama (i ubuduce cu se sudrzavati od bilo kakvih komentara) ali nikako ne mogu da se slozim sa tobom da je ovo prvi rad koji zvuci dobro (mogu da cujem i da razaznam da li mi nesto prija ushima ili ne) ..i ono ,sasvim slucajno sam naletao na takve radove..,a i ako ljudi kazu da je tanak kik ili ne znam sta zasto to nije konstruktivno (mozda i sam naziv Promocija i nije bash najedakvatniji jer ako neko daje kritiku to ne promovishe nikog ..al to su vec drugi tripovi)
a i u samoj produkciji se moze raspravljti o ukusima ..ko kako voli tako da opet moze da ispadne chudno ili neka prica o kompleksima ..

Oggy 23-04-2008 04:19 PM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 201228)
a i ako ljudi kazu da je tanak kik ili ne znam sta zasto to nije konstruktivno (mozda i sam naziv Promocija i nije bash najedakvatniji jer ako neko daje kritiku to ne promovishe nikog ..al to su vec drugi tripovi)

Ili ne pratis dobro sta govorim ili izvlacis samo recenice koje mozes da upotrebis u pogresnom kontextu... :confused:
Rekao sam "cast izuzetcima", a ti ljudi i sami vec znaju ko su, jer su dali dobronamerne savete i ne pronalaze se u ovome o cemu ja pisem, jer i nema veze sa njima.

Otiisli smo daleko sa filozofiranjem. Ovde zavrsavamo.

cAAc 23-04-2008 04:24 PM

kvotujem ceo tekst i ne izvlacim nista van konteksta nego se trudim da obuhvatim sve pomenuto-kratko objasnjenje ako sam pogreshno shvacen

sRce 23-04-2008 04:31 PM

Samo mogu da kazem da ovaj decko zna svoj poso... a to da l' je linija ovakva ili onakva... to nije bitno...

Bravo MAX... :da:

SHIVA 24-04-2008 01:16 AM

Max... ja znam "ozbiljne" band-ove koi bi dali ljevo jaje da ovako zvuche :)

Odlichno je... funky, groovy, uplifting, moderno, zanimljivo... svaka chast!

Mika Technika 24-04-2008 02:23 AM

sedim na poslu, procitah sta ste sve nashvrljali, i moj komentar na vashe price je: AL STE PRSLI!:)

zoolander 24-04-2008 07:07 AM

Super clip, vokal je stvarno dobar, no produkcijski nije po mojem ukusu, ne mogu definirati o čem se radi, dal o izboru soundova ili glasnoći pojedinih instrumenata, koji mi pomalo iskaču iz cijele zvučne slike (npr. bas linija) i daju mi dojam prenapumpanosti. Na početku, prije groova bi stavio uplifter.
Također se ne bih slo?io da je to najbolji rad u "promociji", svako ima svoje favorite. Uglavnom sviđa mi se i stilski mi je apsolutno sve ok, fino, veselo, s energijom i poletom.

alavuk 26-04-2008 07:52 AM

cek bre pa gde nestade link sa reklamom ??? da reklama i pesma su odradjene ...

master29 26-04-2008 12:38 PM

10+ (za vokal) 10 za sve ostalo,odlicno

vly 26-04-2008 02:16 PM

Max,dobar posao.

Neke zamerke koji su neki imali u vezi aranzmana ne piju vodu zato sto je u pitanju arr i mix za tv,koji ima neka svoja pravila(znaci zaboraviti sugestije tipa "bass odozdo" i sl).
Sto se mesanja stilova tice,bilo bi jako dosadno ako bi se sve radilo bas onako "kako treba"naravno,pod uslovom da onaj koji menja pravila,poznaje i sama pravila.

Pretpostavljam da ce tu na kraju biti i neki VO i gomila SFX,pa ce i ta spomenuta praznjikava mesta biti popunjena.

Jedino se smejah,posto si rekao da je mjuza za reklamu,ja sam ladno cuo da riba peva SHAMPOON a ne SHINE ON,kao sto peva:rotfl: ,al to je vec posledica znas i sam vec cega.

Pozz

All times are GMT +1. The time now is 10:41 PM.