![]() |
Re: Derrick Carter Studio slike
Quote:
Mada, Max bi, verujem, to namiksao "u originalu" za jos 2 minuta.:grin: Ajd' se spojite, pa da cujemo D'Angela napravljenog za 4 minuta ukupno!!!??? Samo, kurac... Frka je sto bi njemu (D'Angelu) trebalo bar par sati da otpeva sve ono... Ocigledno nije vas kalibar!:grin: |
Quote:
|
naravno, sve moze :)
naravno da se ne moze full aranzman uraditi za 2 min, ali vajb i skica oma. bas cu gledati da skoro skuckam, pa cu okaciti, je[es mi sve :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Drugo , nikad nisam rekao da mogu nesto za 2 min ..... moja najveca mana je sto meni treba 3 - 4 dana za mix jedne pesme ..... Quote:
Pozdrav |
ode sve u k***c!
ha,ha,.. |
Quote:
Definitivno ..... :) Pozdrav |
A evo , ima i da se cita ..... koga interesuje :)
http://www.gearslutz.com/board/q-russell-elevado/ Pozdrav |
hehe
pa jedan je d'angelo svakako ni Dre ne moz za 2 min da zavrsi pesmu my idea je da sound i farbe nije tesko skontat. Nemamo crnce, ali ako das Malesevicu, Vasilu i Bati Bozanicu litar rakije i wootre da vidis kako ce da sviraju ko crnci :D :D sve moze da se napravi i naravno da treba vremena. Brate slusao sam DaBear mi pustao sta je radio, sine to melje li melje. It's all about humans. A mozda je DaBear crnac? Suunce mu njegovo, dobar mu puder onda :D ode u OT, nego sta :) cim se krene sa kockanjem "...topic mi draga OT-vori :D " hehe, Kladionica Rumski, vrh! Ko radi novi album Seke Aleksic? Dejan Abadic, Dave Pensado? 2:1 :D :D :D |
Quote:
Quote:
A Vasil vise nije online sa rakijom ;) I Malesevic i Bozanic su odlicni muzicari , ali bolje da ne mesamo baBce i zaBce :) Quote:
Quote:
Pa kad je jedini nacin da se uozbilji prica , da izvuces cash !!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: Pozdrav |
auuuuuu
ala se ovde zapozarilo cccccc nego da se vratimo na pocetak. nema potrebe za kladjenjem, ako mozes da napravis takav kik, kako god ga napravio, svaka ti cast! |
All times are GMT +1. The time now is 04:59 PM. |