Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   koji monitor amp uzeti? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21934)

HeatMan 11-03-2008 02:52 PM

Re: koji monitor amp uzeti?

znam gledao sam haflera ali to je sve preko neta i preko granice.. to ne mogu da vidim da li radi uopshte.. :?

paki 11-03-2008 03:15 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 195020)
Bezi od Alesisa .....

Pozdrav

..i ja to htedoh da kazem ali se izgleda nisam skroz dobro odrazio:wink: .

OFF 11-03-2008 03:22 PM

MAda, ako imas monitore kod sebe.... ponecu ja moj Alesis, koji nema veze sa RAserijom, pa da vidimo - 2x300w na 8Ohm, 25kg:wink:

HeatMan 11-03-2008 03:27 PM

@paki: skapirao sam.. jbg tako mi je i izgledalo..

edit: @ off: imacu za jedno mesec dana.. pa onda mozemo da se iskombinujemo ako ne nabavim to chudo josh.. hvala na ponudi u svakom sluchaju.. cenim to.. :)

spidermusic 11-03-2008 05:48 PM

Slazem se sa izjavama: Bezi od Alesisa! Ali, kada se ima u vidu da je covek hteo novo pojacalo do 400 eura, ne znam sta bi drugo mogao da kupi.

Kada je, pak, rec o polovnoj robi, stvari stoje sasvim drugacije. Ona Yamaha PC 2002 deluje sasvim ozbiljno i treba cuti kako to radi u kombinaciji sa Q VH2108. Rado bih to uporedio i sa Q S8.

slowstar 11-03-2008 06:27 PM

Yamaha 2200 je pun pogodak sto se pojacala tice, doduse nisam je slusao sa Questedom, nego sa Dynaudio (Andy Munro M2) mislim, ali to je radilo jako dobro.Misljenja sam, kada vec ne moze neki osrednji Bryston da se nadje u tom cenovnom opsegu, da je Yamaha odlicna varijanta...

Arthur 11-03-2008 08:14 PM

cek, bre, Perune, ti preporucujes generalno Yamahu A100? Jel to ono sto je gistro dizajnirano za NS10?

HeatMan 11-03-2008 11:53 PM

ne mogu da provalim koju snagu ima yamaha.. sve neke nemachke i francuske sajtove dobijam.. a uchio sam i jedan i drugi jezik.. :?

vidi se koliko sam i nauchio.. :)

edit: predpostavljam da je 2x200.. al nesam siguran.. :?

HeatMan 15-03-2008 04:46 PM

eee... opet ja.. idem sutra (posle dva dana odlaganja) da vidim ono pc2200 pojachalo.. sa druge strane, ima neki lik u bg-u (trebalo bi da dobijem njegov broj), koji sklapa quad 405-III.. kao upgradeovana verzija dvojke, koja nikad nije ushla u serijsku proizvodnju.. a taj lik je valjda naleteo negde na planove pa sklapa sve to.. al njega necu videti pre srede il tako neshto, a sutra je pitanje da li uzeti jamahu.. :? master29 kaze da je u savrshenom stanju i da radi perfektno.. :)

aj pomoc pomoc!!!

perun 15-03-2008 04:49 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 195636)
eee... opet ja.. idem sutra (posle dva dana odlaganja) da vidim ono pc2200 pojachalo.. sa druge strane, ima neki lik u bg-u (trebalo bi da dobijem njegov broj), koji sklapa quad 405-III.. kao upgradeovana verzija dvojke, koja nikad nije ushla u serijsku proizvodnju.. a taj lik je valjda naleteo negde na planove pa sklapa sve to.. al njega necu videti pre srede il tako neshto, a sutra je pitanje da li uzeti jamahu.. :? master29 kaze da je u savrshenom stanju i da radi perfektno.. :)

aj pomoc pomoc!!!

Idi i kupi Yamahu. Ne prdi sa tim HiFi genijalcima i njihovim THE SECRET shemama... Ajd.

All times are GMT +1. The time now is 02:57 PM.