![]() |
Re: Gdje je nestala Anita?
jebote kad malo bolje skontam pa ovo je zivi peder-bal... :shock::shock::shock:
mislim cure su same krive sto se ne zanimaju za ovo... :rolleyes: |
a sto je najcrnje, ovo je jedno od retkih zanimanja gde pod milim bogom ne postoji ni jedan jedini razlog da zene ne budu zastupljene..
|
bas... :confused:
|
Aj' sad, vas dvojica da mi objasnite - zamislite vase devojke (zene) kako po par sati dnevno prckaju na kompu, vrte istu stvar u loopu, buljaju po torentima, i dopisuju se sa sumnjivim, nepoznatim likovima po kojekakvim forumima, a onda umesto da kupe nove cipele, kozni mantil i torbu, pazare spravu od 3 kilograma sa 2 dugmeta, usrafe je u rack sa 4 srafa i 5 dana rade A/b testove sa drugaricama.....
(nema veze sa naslovom teme) |
Quote:
Hehe, znam ja jednu takvu (osim cipela i mantila) ... Mlada je i talentovana:) Bice nesto od nje, imam osjecaj |
Quote:
Quote:
|
Quote:
A i clanstvo... sto se lepo ponelo kad je dotrchalo ovde par cica koje prate Vladicu G. po netu, kao sto ajkule prate brod, svi ste kukali i cak trazili da ih banujemo! :banghead: Ja sam lepo hteo daim napravimo sobu, u kojoj bih moderator bio naravno ja :D :da: E pa sad... dr*ajte... sta da vam kazem :D :rotfl: Za mene nema brige... ja sam se registrovao na http://www.ana.co.yu/forum/ ( akvarijum - forum ) :da: :rotfl: Jos malo pa ce narod da promeni izreku "Kad na vrbi rodi groznje"... bice "Kad na Rumskom vidis dobru ribu"... :D :rotfl: |
Quote:
Nove mladje clanove samo to zanima. Neko ko bi i mogao nesto pametno da kaze nece sam postavljati temu "Esada da vam kazem! Mora neko nesto i da pita. |
Quote:
eh sad sto ovdje nema djevojaka nego su sve na "kupi mi bmw/pradu/prsten" forumima onda u tom slucaju sta nas briga, mozemo i bez njih :) da je ovo forum pjevaca granda vidjeli bi vi ovdje frke :grin: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:12 AM. |