Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   monitori - savjet molim (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21755)

funksoulbrother 01-03-2008 02:27 PM

Re: monitori - savjet molim

Quote:

Originally Posted by mandrak (Post 193394)
Cijene koje su na onom linku u Sloveniji su i kad se oduzme porez od 22% koji dobiješ ako ih šveraš u Hrvatsku potpuno iste kao da istu robu kupiš u Hrvatskoj i ne moraš brinut za carinu i ostale stvari:wink:

ajd mi reci ime trgovine u RH u kojoj alesis m1 mkII mogu dobiti za 300 eura?
ja sam nazalost najjeftinije nasao za 3000kn, a to nije mala razlika.
ako ima negdje kod nas, naravno da cu radije kod nas uzeti.

inace dosta sam upucen u cijene u slo i u rh i u slo je roba jeftinija, i to ne samo audio oprema.

lesha 01-03-2008 07:07 PM

imao sam alesise i danas sam ih cuo po prvi put posle godinu dana, imas utisak kao da nesto fali...
bolje skupi pare i kupi te yamahe ili nesto bolje.

Maiv 01-03-2008 08:33 PM

Ja sam svoje alesise kupio pred godinu dan i ne mogu se naci u hr za 300? novi, bar koliko ja znam. U thomannu su 295? sto znaci da su u hr bar za 50? vise.:(

Ja sam sa svojima zadovoljan iako je istina da su to monitori za tu lovu (za razliku od nekih koji kostaju duplo ili triput vise), znaci ne ocekuj cuda. Ako mislis raditi ista sa rock prizvukom onda ih nemoj nikako uzimat, za takve zanrove su grozni.

Ocito da na ovom forumu ima ljudi koji ne shvacaju da je nekim ljudima tesko ustedjeti jos 300? za bolje monitore.:banghead:

Ako imas mogucnosti u par mjeseci ustedjeti nest love onda se bolje strpi pa uzmi neke druge monitore iz viseg cijenovnog ranga a ak ne onda kupi alesise. Bolje ti je kupit njih neg radit godinu dana na nicemu.

lesha 01-03-2008 08:46 PM

Quote:

Originally Posted by Maiv (Post 193532)
Ocito da na ovom forumu ima ljudi koji ne shvacaju da je nekim ljudima tesko ustedjeti jos 300€ za bolje monitore.:banghead:

znam, i ja sam u toj istoj situaciji, ali uvek se na kraju skupi, makar to bilo i za pola godine.

Quote:

Ako imas mogucnosti u par mjeseci ustedjeti nest love onda se bolje strpi pa uzmi neke druge monitore iz viseg cijenovnog ranga a ak ne onda kupi alesise. Bolje ti je kupit njih neg radit godinu dana na nicemu.
bolje radi na hifi i skupi dovoljno love za nesto bolje.

mandrak 03-03-2008 10:40 AM

Quote:

Originally Posted by funksoulbrother (Post 193502)
ajd mi reci ime trgovine u RH u kojoj alesis m1 mkII mogu dobiti za 300 eura?
ja sam nazalost najjeftinije nasao za 3000kn, a to nije mala razlika.
ako ima negdje kod nas, naravno da cu radije kod nas uzeti.

inace dosta sam upucen u cijene u slo i u rh i u slo je roba jeftinija, i to ne samo audio oprema.

Pa konkretno taj model alesis monitora i je ne?to jeftiniji tamo ali sve ostalo iz ponude nije.

funksoulbrother 04-03-2008 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by mandrak (Post 193718)
Pa konkretno taj model alesis monitora i je nešto jeftiniji tamo ali sve ostalo iz ponude nije.

mah, idi mi dodji mi... kako koja stvar, al je stvar u tome da tip zna i fini popust dati jos na onu cijenu. al dobro, uopce mi nije namjera bila reklamirat nekog neg samo predlozit ljudima di mogu jeftinije proc.

anyway, to da ljudi tesko kontaju da je problem skupit jos 300 eura to stoji,
steko sam i ja tako dojam ovdje. al ipak, treba biti zahvalan na svakom
savjetu jer ljudi koji to savjetuju ipak samo zele dobro.
alesis monitori su skroz okej za te pare i za ono za sto meni trebaju - house/techno. za rock znam da nisu nikako, al to ni necu radit.
na njima sam radio i zadovoljan sam i cijena je odlicna. uopce nije problem
kasnije u zivotu kupit i nesto bolje.

Arthur 05-03-2008 10:36 AM

ja ipak mislim da je teze potrositi 300 e sada na nesto sto ce dati tek malo vise funkcionalsnosti od violjenog i poznatog HIFI-ja
Mnogo je po meni isplatljivije raditi na onome na cemu znas, i potrositi jos isto toliko vremena da se skupi dovoljno kinte do onoga sto ce ti zapravo pomoci u radu

stigma 05-03-2008 03:06 PM

Ja imam yamahe HS50 i da imam para vjerovatno bih nalozio finu vatricu s njima jer je sve ispod 200-300 hz mutljavina...

OFF 05-03-2008 03:12 PM

Niko ne prica o HS50, nego msp5.... to su 2 potuno razlicite klase monitora

stigma 05-03-2008 04:07 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 194090)
Niko ne prica o HS50, nego msp5.... to su 2 potuno razlicite klase monitora

Hvala, znam to... nije zgorega napomenuti ako mu dodju pod ruku.

All times are GMT +1. The time now is 05:41 AM.