![]() |
Re: SOKANTNO!!! Moderator Rumskog izdao CD za GRAND !!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jos da je Lacky prihvatio moj predlog da to smixamo u Monte Carlu, siguran sam da bi na povrsinu isplivalo jos finesa i lepoh detelja, za koje, na zalost, svet ostaje uskracen :rolleyes:
A sto se tice onoga jesam li izdao zemlju, or not. Hmmm... Kako stvari stoje, vrlo diskutabilno. Ne mogu da verujem da su Kosovari od svih datuma u kalendaru odlucili da nezavisnost Kosova proglase za moj rodjendan! E, jebi ga... Razmisljao sam cak da pisem mail Hasimu Taciju da uzme u obzir moju situaciju i proglasenje nezavisnosti pomeri za jedan dan. Njemu to nije tesko, a meni bi puno znacilo :) |
Cuti bre, ovo je dobro za marketing! :D
Mozda te zovu i da im svake godine pevas za "29. Novembar" ... :D |
Quote:
Da ti napises kako je Idekius divna osoba, to nikoga ne zanima, da napises da je Idekius uradio neki naucni rad, hmmm... koga briga... Ali, OVO, ...DO JAJA!!! Oggy, unapredjen si u mog menadzera! Trk kod Tachija ako mozes da ugovoris jednu zajednicku fotografiju, recimo kako on i ja pijemo Skenderbeg konjak pored karte sveta, to bi bila prava stvar za novinare i nasu intelektualnu publiku :D A mogao bi i da se zrtvujes malo. Zamisli samo kako bi dobra vest bila "Idekiusovog menadzera Oggy-ja devojka uhvatila u krevetu sa Buzgetom- siroj javnosti poznatim kao Bitch ". Fenomenalno! Kad mogu D.Bowie i Jager, sto ne bi i mi primenili tako nesto? :) Do duse, bolje bez fotografije... zamislio sam kako bi to izgledalo i umro od smeha :rotfl::rotfl::rotfl: |
A sta ce ti Tachi za fotografiju, kad ja imam mog bata-nindzu? :D
Mozes da se slikas i sa Titom, ako zelis... :D |
Quote:
|
Quote:
E, da si video sinoc scenu... :D Tina nesto cacka po mom telefonu, Buzge mi salje poruku jer smo koordinirali ovu psinu ovde... U jednom momentu, stize poruka... Da si ti njoj video izraz lica ( :shock: ), pokazuje mi telefon, a pise "Bitch"... :rotfl::rotfl::rotfl: "Znaaaaas.... To mi je drugar..." :rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:12 PM. |