![]() |
Re: Ableton Live 6 I 7
hmmm......to je logic, a sta je sa live-om pod ovakvim opterecenjem:)
|
@Plonk
Ne, nemam original. |
Quote:
|
ableton ima par veoma stvarnih i glupih bugova...
recimo ukoliko broj kanala predje 20-i-nesto, sve se usporava nezavisno od toga da li na njima ista svira ili ima efekata, itd...na 40 se sve raspada... prilikom rada na aranzmanu, veoma brzo postaje prespor (pogotovu ako se cesto zumira ili radi duplicate time)... ne podrzava vise od 127 parametara kod instrumenata/efekata... plus mnogo drugih "sitnica", ali dobro... sto ne znaci da ne volim ableton, samo navodim da je daleko od savrsenog... (inace, originalna verzija u pitanju, dokazano u 5., 6. i 7.) |
hehe silicon science, dobra ti je ova fora za Logic. I meni se svidja kako radi. Samo treba reci jednu stvar, Logic je tako programiran i takva je priroda au plagova, da kada na traci nema nicega, dakle kada nema audio fajla ili midi sekvence koja svira instrument u aranzmanu, logic ne opterecuje procesor uopste, tako da je u pitanju pre svega kvalitet programa, a ne snaga kompjutera. :)
|
Quote:
|
A ovo bese tema o Abletonu? :D
|
Potpisujem sve do reci, sam program, efekti i synthevi su prava inspiracija. ES2 je jedan od najboljih hibridnih soft synhteva koje sam ikada probao. Ne secam se da sam se skoro toliko zabavljao sa muzikom :)
Izvinjavam se za off topic, ali probajte ako mozete... mislim da vredi. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:18 AM. |