![]() |
Re: akai mpc 3000 - roger linn
Quote:
|
Ma ljudi.... Izazivam na 1000e opklade bilo koga ko sa PC totalno napravi sound mpc 3000 roger linn..... Sa plagovima.... Moze i dsp...:D
Evo ja cu da donesem spravu - vasi semplovi, a moze i moji. Nije frka, isti djavo..:rotfl: Eeee da! Pod uslovom da osoba nije gluv(a)!:D Pa jesam li se JA zalio na ostecenje sluha od petarde koji se btw nije vratio ili vi? EDIT: Mozda na vecini nearfielda razlika ne bude toliko drasticna i ucini vam se da ste dobili opkladu, ali onda idemo do obliznjeg kluba takodje :) |
Quote:
|
Ja licno sa natve plugsima ne znam da napravim 'taj' zvuk....
Moze da se napravi da to bude korektno ili vise nego korektno, ali opet...... Eeee da! Pricam o hiphop-u ili 'modernom' rnb-u svo vrijeme. |
Quote:
Moze ..... napravicu da zvuce i bolje :) Pozdrav |
Ne 'bolje' nego isto:wink:
|
Quote:
|
Brate, ja bih odma prihvatio tu opkladu i krenuo da pravim , i gotovo sam 100% siguran da bih ti uzeo to hiljadu evra, ali posto ja trenutno nemam hiljadu eura sa kojima bih mogao da se zajebavam - zato necu da se kladim - jer uvijek postoji mogucnost da se izgubi, pa makar i najmanja - a , iz nekog etičkog principa se ne bih kladio u ono što nemam trenutno da dam u slučaju da ne bude kako ja mislim !
Zar se moramo kladiti? Ajde ti brate upoloaduj beat i semplove - pa da vidimo- nema potrebe da se kladimo, uradićemo to iz eduaktivne namjene - da prosto neke stvari razjasnimo više! |
bukvalisto :]]]]
|
Bukvalisto :)
Dogovorili smo se da se organizujemo kad dodjes! Ne zelim da se prepucavam s bilo kim oko toga, ali ovo o cemu pricamo je ozbiljna sprava za ozbiljne projekte! Bar sto se moga cula sluha tice |
All times are GMT +1. The time now is 03:35 AM. |