![]() |
Re: Topli pad-ovi...
Quote:
|
Moj omiljeni pad:
http://www.hrastprogrammer.com/signix/MyFavoritePad.wav Mozda vise string nego pad ... |
Quote:
Sto je ovo, ako se smije znati? Zvuci ko pocetak Suburbain Train-a by DJ Tiesto:D . |
Quote:
pošto nisam baš nešto upoznat sa dj tiestom - ne znam da li da to shvatim kao kompliment :) ima tu svašta po nešto...osnovni zvukovi su emulacije propheta 5 i korga m1...(pro 53 ) a, taj bass arpedjo posle je polysix |
Ne cijeli demo, nego akord na pocetku i boja tona su isti isti kao na pocetku "Suburbain Train"-a.
Kompliment kad te netko usporedi s njim? Smatram da i nije bas neki, ali nisam to rekao... |
nemam pojma...niti sam upoznat sa njim niti sa tom pjesmom koju ti pominješ...tako da je sličnost definitivno slučajnost...:wink: :D
|
u pravu...si nema šta...stvarno je boja vrlo vrlo slična kao i akord...iako ja prvi put sad čujem ovo od Dj Tiesta:banghead: ...ipak, njegov pad je malo drugačiji...tj malo je više istaknut bright faktor nego kod mene....
|
|
@fishcek
ekstra su padovi...pogotovo mi se svijdja 2...bash mi ima neku filmsku atmosferu , 1 jedan ti je možda malko mutan...al 2 je prva klasa! |
|
All times are GMT +1. The time now is 10:58 AM. |