![]() |
Re: Lejla Hot - Da tvom srcu toplo je
do jaja oggy :wink: mnogo gotivim ovo.
|
Hit!!! :)
|
jako lipo. :da:
kraj originalan! 8-) |
Kako ovo nisam primetio ranije... :confused: Odlicno, bas prija... :) Jel ce biti nesto ozbiljnije odradjena ova stvar, ne mislim aranzerski, vec produkcijski? :)
|
Quote:
Pozdrav |
Radjeno je iz keca, i to je ok, ali posto je to tek pocetak neceg sto moze biti mnogo vece, zasto ne razvijati dalje?
|
Pa kakve veze ima to sto je radjeno "na keca"? :confused:
Klavir je tu, vokal je tu. Od samog pocetka je to bio i koncept, pa ne vidim zasto bih sad opet snimao klavir i vokal. Aranzman je ono sto cujes ne zato sto ne znam ili ne mogu, vec zato sto smo ovako zeleli. ok... kao "uvek moze bolje", ali koja bi se ploca onda ikada zavrsila? :wink: |
sto znaci 'na keca'?
|
Smisljeno, snimljeno i "mixano" u 24 sata, bez prethodnih priprema.
Trebala je da se pojavi u nekom novogodisnjem programu i bilo je "ocu staru ili novu". Onda sam ja rekao "novu". Onda smo shvatili da nema nove... Onda sam joj rekao "napisi", pa je i napisala, a kad je vec napisala, to smo i snimili i kraj. Kako pocelo, tako se i zavrsilo :wink: |
Hmmm, ciljao sam na nesto ozbiljnije, a opet tako jednostavno i u istom duhu, mada, mozda si u pravu, ne treba tu nista dirati... :) Kad malo bolje razmislim, kad dodje vreme za uzivo izvodjenje, to ce odprilike biti ono na sta ciljam, a opet ce biti prirodno i "na keca" kao i sad... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:00 PM. |