![]() |
Re: Prophet 5
Quote:
:banghead: Quote:
Quote:
|
Don hvala, uzecu i PROPHET600 onako samo for the hell of it.
Oberheim je i vise spao, video sam i za 900$. Miloshe, u toku sam da nabavim WayOutWare TimewArp 2600, momentalno imam samo Arturijin. Jednom sam poceo uporedjivat glas i zbunio sam se na kraju...:) |
Quote:
Quote:
|
Lokalno.
|
|
Srećom da mi se CS-80 nikad nije sviđao. Tako da ne osjećam nikakvu bol. :mrgreen:
|
Ahhhhhhh...jesi ozbiljan?
|
CS 80 je THE PILA
@ Don kako mozes pricat nesto sto neznas!!!!!!! jesi li ikad imao P600 ??? jesi li ga svirao, redovito palio i gasio..... molim te nemoj davat informacije koje si negdje nacuo!!!! ako nisi spravu imao kao ja bar 2 godine!!!!! ( ja sam imao oko 14 mjeseci P600) BEZ LJUTNJE DON i bez clap clap ;) imao sam 2 Komada jedan je kod. I.Rudmana ( taj je dosao sa svim updateima od Grega Montalbana iz USA aka Klosmon) , a drugi kod Dundova ( nekad bio kod Logozara, pa F.Bojica pa mene i sad Dundova) I nema problema ( ako ih se odrzava na vrijeme) redovito zamjenit bateriju, ugradit wine Country upgrade i ne svitar KEYSE i sarafit istovremeno nego preko midi I VOZI ( jer ima jedan CPU za key scaning i programmer board) jedini BUG koji sam imao s p600 je bio hladan lem na Ispravljacu na PCBU , ali to sam odmah eliminirao i sve ostalo je radilo 100% istina P600 nije PUNCHY sprava ali sound je na mjestu pogotovo za cijenu za koju ide u USA oko 400-500 $...THE PILA CEMM 3340 ( VCO) + CEM 3372 (VCF)+ CEM 3360 ( VCA) SVE u SVEMU P600 ima super sound!!!!!!:) |
Ima ih nekoliko na CRAIG listove ovde, ja nisam ni znao da su toliko jeftini.
Imas ih od 350 do 50. Video sam 2 PETKE, oni idu do 1200$. Al ovaj sa CS80 11 hiljadarka je stvarno pretera, nadje se do 6/7000$. |
ej NEdim javi mi ako najdes koji Prophet VS RACK verzija!!!!!
inace 11k$ je waaay toooooooooooooooooo much za CS 80 za 1200$ P5 kupuj odmah ..kupi 2 na ebay.de idu po 2200 Eura ato je oko 3000$ ...to je dobar posao kupis za 1200 prodas za 3000 ;) |
All times are GMT +1. The time now is 08:15 AM. |