![]() |
Re: Cubase 4 ili Nuendo 4
Quote:
|
VST3 će moći biti third party... Kad bude izdan SDK.. A to bi rebalo biti ovaj ili idući mjesec.
|
Quote:
Sta je SDK? |
Software development kit. On bi trebao omogućiti programerima pisanje pluginova u VST3 formatu... A vjerujem da će se ovoga prihvatiti odmah, jer donosi neke dobre i važne promjene. Meni je recimo super što neće žderati procesor kad nisu u upotrebi i što mogu imati više midi ulaza (sampleri sa više od 16 kanala..) itd.
|
Quote:
Da za to znam...Ali onda cemo morati da cekamo i na te pluginove da budu napisani u tom formatu |
Stalno ista prica! Vista je bulja, Cubase i Nuendo 4 su bulja. Vidimo se za dve godine kada budete pricali kao je Empiricon, Cubase i Nuendo 5 bulja!
|
Quote:
nisam reko da je bulja jer ga nisam ni probao, u glavnom sve sto je novo trebalo bi da bude bolje (sto se kompjuterske tehnologije tice barem), ali kazem da se ne treba treskati od zemlju da bi se probala ova verzija, jer svi pricaju o tom VST3 interface-u (pa i ja, zbog toga sam najvise cekao Cubase 4 i cak razmisljam da kupim Studio verziju), a za sada on je neupotrebljiv na ostalim pluginovima osim ovih novih u Cubase-u...eto...strpljenje |
Nije neupotrebljiva, nego jos niko nije izbacio plugove u VST3 verziji, a kada to urade osticemo pravu prednost toga.
|
Quote:
|
Svaki program ima svoje bube, samo je bitno naci onaj koji ti odgovara u vecini aspekata. Cubase 4 je lep program, ali izgleda da je ispred svog vremena, bar kada je podrska od strane trecih lica u pitanju. Za to je kriv i steinberg, koji je ovoliko dugo cekao da izbaci novu specifikaciju vst standarda. Nadam se da ce se situacija sa ovim programom popraviti u buducnosti.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:41 PM. |