![]() |
Re: Instant ventiliranje
Jest' majku im j...m!
|
ovaj thread je bas simpatican ali za pravo praznjenje kad popizdim mislim da nema tih slova na tastaturi koja mogu da prenesu ta osjecanja i te rijeci! :taz:
p.s. mislim da je vecina muskaraca takva... |
MA mozes to onda ovako :)
sdanlkaweoicnviopEWRU2FADJČFADSJASDF3R832842HFJASD FHJASDFOASDI9P32478932472389asdjjh ?˘^?˛?˛?˘˛^?˛^˘?˛^˘?˛^˘?˛^˘?˛^˘?˛˛?˘^˛?^?˛^?˛^ ____________________________ Ja se oslobađam govorom i pisanjem... vjerujem da to nije isključivo ženska karakteristika... ali točno je da većina muškaraca ne želi ili ne voli verbalizirati svoje osjećaje... |
Quote:
|
Nešto sam EXTRA nervozan večeras....da li je nešto u vazduhu ili u mojoj glavi....evo ni kokice koje sam stavio neće da se "pucaju"....Nisam nešto gledao na kojoj je strani mesec, možda on jebava !!! Odoh po pivo !!!!:mad: :mad: :mad:
|
NABIJEM ih na Ku-kur-uz i nek idu u Piksu Marmeladu i Steinberg i Bill Gates i njegov kernel !!!!!
eto, sad mi je lakse. ajd bok. |
To, dečki, to! :rotfl:
|
Quote:
Znam da je hejt topic izvinite, a mozete i mene da hejtujete sto pravim offtopic, na ovako "divnoj" temi :mrgreen: |
Izluđuje me prase jedno.... http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif
|
#$^%&argh#^% sto mu prasica i ocerupanih pilica... nije u redu biti budan ovako rano u nedelju... !$#%#$
|
All times are GMT +1. The time now is 06:09 PM. |