![]() |
Re: digi003 vs. ff800
Zavisi od osobe...:D
|
ko misli da ce kupovinom digidesign-a i koriscenjem protoolsa da doprinese kvalitetnijem radu,produkciji .. samo napred .. ja nisam takvog misljenja ..
p.s. ne mislim ni na koga .. globalno .. pricajuci sa ljudima .. svi mi kazu u fazonu .. znas protools bolje zvuci,bolje sabira ..neverovatni EQ i ostali pluginovi, pa onda kada krene prica kao: .. jaooo da vidis kako radi EQ,samo malo pomerim a ono ogromna promena na bolje i sl.... meni se samo smeje kao i sada :rotfl: a da ne kvarim mnogima uzivanje,i da njihovu ubedjenost ne dovodim u sumnju samo cu cutati .. pa cu cak i ja kupiti jedan komad :cool: |
Quote:
|
digi 003 gura i nuendo:D
|
Naravno da gura....
|
ivane brate po avataru :D
|
kako mi je nekako sujeta nahranjena kad vidim da se neko grabi za pro tuls koji je kao bolji u sabirnicama i sve kao "lepse zvuci", i "fensiji" su ekvilajzeri i sve to... a onda kada pesma prodje miks i sve zive stupnjeve, zvuci kao go*no, tehnicki naravno...
man'te se corava posla i prionite na dinamicku i frekventnu (i ostalo sto ide uz to) obradu signala kako valja a ne na glupe prepirke sta je starije, kvochka ili jaje... na ovom forumu ima ljudi koji znaju sa minimumom da izvuku maksimum i mnooogo vise ljudi koji sa dobrom opremom ne umeju da barataju kako valja... i sve opet zvuci Srpski, tj. Balkanski... a kao tezimo nekom svetu kome nismo ni do kolena... ovo nije OFF topic jer jednostavno to je moj savet... ako znas posao, odradices ga i sa deltom 1010, ili bilo cim... ako ne znas... ne mogu ti pomoci ni najbolji konverteri, ni najbolji preampi, neve i ssl stolovi i ku*ci-palci... kad vidim da mi neko polemise o tome sta ima bolju sabirnicu dodje mi da prdnem od muke... ovaj, mislio sam puknem... ja glasam za ff800, to je moja sledeca karta (tamo jednom nekad) i kupovinom iste ne ocekujem da mi padne Andy Sneap ili Bob Rock sa neba i smiksa na istoj umesto mene albume, nego brate, zasukacu rukave i raditi kao i do sada na emuu... hardver je glup sam po sebi... bez coveka najgluplja stvar ikada smisljena! softver je malo pametniji, ali bez coveka takodje manje vredi.... hardveri i softveri se po malo razlikuju jedni od drugih... samo je covek problem u tom lancu... ako si debil... nece ti nista pomoci, debil si... a takvih je mnogo ovde (balkan) svi misle da su producenti i baje, ali da bi to izveli treba im high end... e pa nesh kollega! izvinjavam se, toliko ;) -Milos |
Quote:
|
Quote:
RM |
Quote:
naravno, za sve na ovoj planeti kriv je covek pa i za los miks :)))) |
All times are GMT +1. The time now is 01:45 PM. |