![]() |
Re: Apple Logic Studio
Quote:
Jos nisam video da je neko postovao demo i rekao: ovo je najbolje na svetu, nema nista dalje od ovoga i bla bla bla. Tako da komparacija sa naturanjem misljenja o neprikosnovenosti Logica je totalno pogresna(mada i sam koristim i Logic i Cubase-imam i Mac i PC). Sto se tice price o soft sintijima i hard analognim-pokusaj shvatiti da ljudi VOLE ANALOGIJU, vole da otvaraju i sredjuju sintove, da od starog "sranja" naprave potpuno funkcionalnu spravu(barem neki, mada vecina koji pisu o tome u sekciji o klavijaturama imaju iste i nisu "paljevine"). Znaci, nije poenta sta moze da zameni ovo drugo i bla bla bla. Soft i hard se razlikuju i jedan drugi NE ISKLJUCUJU, svaki ima svoj karakter i to je super(nema harda kao sto je NI Reaktor niti softa koji ti moze dati zvuk Jupitera). Pa i sam imas SH 101 i imao si skoro sve sprave o kojima se ovde prica(na sintove mislim) i vrlo dobro znas o cemu je rec. Nema potrebe za odbacivanjem opcija tipa soft je super hard je prevazidjen i obrnuto. A ja odo na more i pozdrav svima:hyper: :hyper: :hyper: |
Pa jesam stavio ;) ? To znaci da sve uzimam sa dozom zezanja...da?
Blago tebi ides na more....ja nisam bio vec godinama! Nema se... |
aj otvoricemo thread da doniramo kintu , znaci akcija da bear na more ... ziro racun postuj pa da uplacujemo simbolicne sume ... vidi sa kajli da donira takodje nesto :]
on topic , tek pocinje trka sa sekvencerima ;p |
A kad ce vise nuendo 4?:D
|
Mislim da ce pre izaci 64bit verzija Cubase-a nego Nuendo 4, ali opet, ko zna!
Evo direktnijih informacija o samom programu sa sajta CM magazina: http://www.computermusic.co.uk/page/...o_8_first_look |
extra Logic :) :) :)
|
Quote:
Ako neko sa 50+ godina ne zna kada je dosadio sa svojim kuknjavama i popovanjem sta je prava stvar, kao da on jedini zna sta valja, onda je to po prilicno zalosno. Uvek se branis da ti iznosis samo svoje misljenje a pri tome ismejes sve ostale koji ne misle tako na vrlo fin i tebi svojstven nacin. Svako treba da da se potrudi da ga drugi ljudi cene i poshtuju, ako mu je do toga uopste i stalo na prvom mestu, a ne da se konstantno samosazaljeva i smatra sam za sebe kako je on nesto zasluzio i pri tome se stalno izvinjava kako nece da smara. :banghead: ... I poslednje, nisi jedini koji ima ORIGINAL software na ovom forumu. Dosta ljudi ima mnogo skuplje programe od tebe pa ne zvone na sva zvona i ne prozivaju ostale koji to nemaju. Licno imam original Nuendo 3, i koga zabole za to na kraju? Nikoga ;)...moj izbor. Ajmo o temi ali bez polivacina tipa Logic je najbolji na svetu ostalo je shit, to neka svako sam za sebe proceni. Logic nece ugroziti Nuendo 4 ( koji ce se pojaviti sledeceg meseca) jer nisu u istom rangu i razlicite ciljne grupe poslova. Ugrozice, kao sto odavno jeste - sto nije nista novo, Cubase 4, i licno mislim da je u sekvencerskoj ponudi Logic bio i ostao ispred CSX3 i C4. Ovim potezom Apple je uspeo da zainteresuje mnoge iskljucive zagrizenike Steinberga ( Cubase user base), buduci da je cena/kvalitet apsolutno ne pobediva. I sam razmisljam o kupovini istog, stoga me ova tema interesuje da cujem sta imaju (pametno da kazu bez mudroserije) Logic korisnici. |
....
|
ja sam prije 2 godine s nuenda i cubasea presao na logic..(radim flowless na 6.4.3 vec 2 godine)....nakon 10 godina rada na cubase i 2 na nuendu ..mislim da znam dovoljno da se ne vracam na STEIBERG platforme ( MOZDA na atari cubase v3.01) ;)
any way odlucio sam ici na logic 8 100%..a cijena je nenad hebiva.. i mislim da je to dobar udarac na ostale konkurente.... |
Rogina,moraces da kupis bolji Mac:)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:41 AM. |