![]() |
Re: Aranziranje...
Kao alternativu ja predlazem jos jednu domacu(ex-yu) stvar:
Chaka Khan - "I`m every woman":) Gudaci su san snova i ako se ne varam,manje-vise svi tipovi sviranja su zastupljeni.Onaj tepih u niskoj lagi gudaca razbi koliko je debeo a nicemu ne smeta(slusati na slusalicama).Bas mi se to i svidja u ovoj pjesmi sto se ne koriste samo visoke violine i dekorativna cella.Pomalo razbija standardne strings sheme iz disco perioda(kome ova pjesma pripada).:cool: Mozda neki komentar. Btw,uvijek me zacudi koliko stilski raznovrsnih stvari je Arif Mardin isproducirao.Pokoj mu dusi. |
Quote:
pozdrav |
Quote:
Ne zbog nekog "elitizma", nego jednostavno zato sto volim instrumentalnu muziku, koju rade naprimer Vangelis, Oldfield, Tomita, Sakamoto, tako da je to muzika koju bih kupovao, "skidao" i slusao, a sa Djoletom bi mnogo radije isao negde na rucak, veceru, sedeljku, veoma je duhovit, i uopste zanimljiv covek... |
^to za djoleta sam chuo.. iskreno, san mi je da radim sa njim.. :) neki sanjaju da budu astronauti, neki advokati, neki, pak, odzachari.. ali ja sanjam da radim sa djoletom.. :D
aj onda cu da okachim.. :) |
Na meni sad je teleci izraz lica...
|
jbg... takav sam.. zivim na sitnicama..
pozdrav |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pratim ovaj thread od pocetka i mislim da mi nije bas najjasnija definicija aranziranja. nesto sam googlao, ali nisam bas 100% na cistom. kako bi vi obasnili panju (meni:)) sta je to aranziranje?
...da se automatski izbavim iz g*vana, mislim takodjer da nije sramota ne znati, sramota je ne pitati. :D ...ajde, ako nekome nije bed da mi pojasni, pa da vas mogu pratiti. |
All times are GMT +1. The time now is 03:28 AM. |