![]() |
Re: 10 najvecih lazi u audiu
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
.....
|
Quote:
|
.....
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ofrlje pomnozeni metri kabla... i cene tvojih predloga dovode u pitanje izvodljivost svakog projekta U vreme prilicno jeftinih polovnih velikih miksera, dati 20000EUR SAMO za kabliranje,... sumnjam da ce se bilo ko odluciti na to. Quote:
A vec sam rekao, izmedju kablova za TA peci sa buvljaka i Belden/Klotz ja predlazem ovo drugo, najvise zbog toga sto ovakvih prica i pricica ima puno, a na kraju na terenu zateknem svakojake "mudrolije"... pozdrav bogi |
sta biste preporucili od ovih?
http://alcpro.com/shop/index.php?cPath=51_56 |
.....
|
Kakve veze ima da uvezes studio sa milion evra kabla i da kupis sprave za jceo budzet koji Ameri odvajaju za vojsku kad to opet zavrsi na nekom iPod-u sa slusalicama ili liniji od 300 evra? :)
Mozete li malo da pojasnite pricu, koji kablovi idu za pasivne, koji za aktivne, pri tome ne mislim na proizvodjace i modele vec na karakteristike koje cine jedan kabl dobar za odredjenu svrhu? Koje to karakteristike cine neki kabl dobar za mikrofon, neki za pasivne , neki za aktivne monitore, u cemu se razlikuju? Ja npr. idem iz mixete u tannoy sub sa pojacalom, pa iz njega u dva pasivna tannoy reveal-a. Koji bi meni kablovi trebali za to? Sada imam neke balansirane, sklepane u onoj prodavnici na novom beogradu sto samo kablove pravi ... |
.....
|
All times are GMT +1. The time now is 07:28 AM. |