![]() |
Re: Export traka u Cubase-u?
hehe :) cubase ima stvarno tuzan export, kao i jos poneku glupost u svom dizajnu...
|
nishta josh uvek? ja onda kupujem onaj program..
|
Za ovo me vodite na piće!
ovde imate script koji radi upravo to, automatizuje exporta audio traka http://216.127.78.46/~miloand/projec...t_Tool_0.6.zip A ovde vam je thread koji objašnjava šta treba. http://www.cubase.net/phpbb2/viewtopic.php?t=15100 Na zadnjoj stranici thread-a imate link za josh jedan script ako se ne varam. Poz! |
Quote:
|
ni kod mene na nesrecu ova VB skripta ne radi, probao sam je ranije, mada ne znam zasto, sve izgleda ok na papiru...
|
Quote:
|
Lepo pocne i odradi prvi track a onda umesto da skine solo sa prvog i stavi ga na drugi track, na trenutak se upali solo na drugom track-u pa se opet vrati na mute, tako da kroz ceo proces ostaje solo samo na prvom track-u, i napravi recimo (ako je receno 10 track-ova) 10 export-a prvog track-a.
Ja sve mislim da mi negde gresimo, mislim, ovo je 0.6, a bilo je jos 5 verzija pre ove, a glupo je da neko pravi sest verzija koje ne rade. Inace, ova verzija 0.6 je Beta, tako da moze da se desi da se negde slucajno zeznuo, mada, valjda je probao pre nego sto je pustio u promet. Ja ipak mislim da mi negde gresimo ili da nije sve rekao u onom uputstvu, treba pitati. |
Ja na?alost ne mogu sam da proverim jer na Nuendu ne radi kako god okrenete, a Cubase nemam! Ali vidim da je ljudima ?ljakalo.
|
pade mi jedna glupa ideja napamet? a freeze opcija? mozze svaka traka da se frizira pa da se iz freeze foldera izvuku fajlovi? pitanje je koje su rezolucije..
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:07 AM. |