![]() |
Re: prodajem pesme,ima li ko vezu
Ako nismo definirali uspjeh kao mogućnost da od tog živimo... (a ne bi trebali ustvari), onda je ovo što govoriš vrlo veliki uspijeh! I čestitam ti na tome!
BTW... ja taj kukavički stav ljudi koji se stalno žale stvarno ne trpim i jasno vidim da su mnogi od njih samo lijenčine sa stereotipnim izjavama. Oni koji se trude, zaista uspiju, samo ne onda kada bi željeli već malo kasnije, a i prođe period trnovitog puta kad mnogi odustanu. Definitivno se trud isplati i vidi i jednom i nagradi... |
Pa na zapadu je 100 puta teze doci do nekoga da mu ponudis materijal!
Nikoga nista ne zanima!!! Ako si ozbiljan, SAM ces pokrenuti tockove masine.. Vise se i ne salju demo snimci...My Space je zakon! A&R ljudi imaju skaute koji po ceo dan listaju web stranice i traze nove bandove na MySpace i jos par sajtova.. Ako si u dance sceni...sam guras svoj projekat, DJ, novine..kome stignes..dok nekako ne skrenes paznju na sebe...da bi te mozda neka disko kuca pogledala.. NIJE LAKO NIKAKO!! |
Quote:
nisam imao vremena da skinem jos koji song ali hocu sigurno. Mozda je ovo off topic ali kad se tu naslo vredi baciti po neku rec, neka moderatori odreaguju i prebace ovo ako mu nije mesto, jel ! Elem, pa pravo da ti kazem Cola na novom albumu nema ni blizu song kao ovo sto sam ja poslusao. Ovo je lepo, mozda bi neki sad nasli zamerku u produkciji, ali(1000 puta receno) kad je song dobar produkcija je ukras ! Kao bozicna jelka kad se okiti, a ona je sama za sebe i ovako lepa. samo napred ! |
Quote:
Ma, top lista je ludilo:D Steta sto je, bar ovde, nekako zamrla citava ta prica sa top listama, valjda i jeste car u muzici taj "loto" efekat, kao, sad cu da napravim hit.Da postoji neko mesto koje plasira nove price, mislim da bi se probudio citav novi milje NOVIH autora.Nisam pristalica tog razmisljanja da su svi smotani i netalentovani i da zbog toga niko ne uspeva da se probije.Nemoguce je da se na teritoriji exYU u ovom, da ga nazovem posleratnom periodu, nije rodio(stasao) niti jedan RASNI autor-kantautor.Naravno, govorim iz mog ugla i po nekim mojim kriterijumima.Mislim da mnoge od ovih pesama koje nam se plasiraju u medijima nece preziveti sud vremena.I opet da se ogradim, govorim o nekoj nazovi pop-rock sceni,ostatak(punk,itd) nije oblast mog interesovanja. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
ova ti je dobra!! sta mogu kad sam realan... a i sviram melo punk koji je mejnstrim u svetu (: evo ti poslednji album ( http://www.ludekrawepunk.com/music/S...Kraja_2005.zip ) da vidis o cemu pevamo (: |
Quote:
|
Quote:
gde si kuco stara? |
Drugari sve je to super......Drago mi je da je neko temu shvatio ozbiljno...
Neko me je pitao da li zelim da zivim od prodaje pesama...odgovor je NE ALi nemam drugog izbora,dao sam skoro 4 godine u bend,trazio ljude,potrosio gomilu para,zivaca,i ko zna cega jos..PObedio na gitarijadi,izaso mi album....i opet nista.. razmisljam o tome kako da prezivim..ovo je jedini nacin...znam da scenu drze klanovi...(ja bih licno Georgieva odvoio od Cece,Zeljka,Pinka.....)..ali isto znam da nije nemoguce.. verovatno moram malo vise napora da ulozim u celu stvar,i hocu.... Za Anitu,nisam 1000 puta bolji od drugih,ali ne moram da budem...ja mislim da je dovoljno biti dovaljan...samo naci pravu stranku...pa gledaj sta se samo izdaje,koji je je to kvalitet(izvodjacki,autorski)....i svestan sam da je sve u vezama... ima da je nadjem:D |
O cemu se bre ovde radi? Stalno se spominju klanovi, kakvi klanovi?
Jedini klan za koji sam cuo je, kada napravis hit ulazis u klan onih koji zaradjuju. Navedite mi bar jedan klan ( izvinjavam se mozda sam neupucen)! Kazes da moras da zivis od prodaje pesama. Pa ako nisi nista prodao do sad kako ond zivis od toga? Izvini nije ovo nista licno protiv tebe! Napisao sam ovo jer sam sreo mnogo ljudi ( sa slicnom pricom) koji bi da prodaju pesme jer nemaju od cega da zive! Izvinjavam se ( po drugi put), ali kakda nema od cega da se zivi, onda se ne vata za pesmu nego za motiku! |
All times are GMT +1. The time now is 08:54 AM. |