Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Jean Michel Jarre - Teo & Tea (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=17180)

alavuk 09-06-2007 08:36 PM

Re: Jean Michel Jarre - Teo & Tea

ja mislim da je sa ovim albumom hteo da pokaze da moze i on nesto da kaze ai doduse mnogo mi je vise poletan tj pokrene me nego scooter marusha (lazem za nju) ili bilo ko od modernih "klinaca" , iskreno iznenadio me je sa nekim pesmama partners in kryme 2 i reprizu teo & tea

DaBear 09-06-2007 09:13 PM

Quote:

Originally Posted by fischek (Post 157779)
Za mene su problemi poceli jos od albuma Metamorphosis. Nemam nista protiv promena, ali Teo&Tea se toliko razlikuje od bilo cega sto je prethodno radio, da ukoliko vam neko ne kaze o cemu se radi, ni u ludliu ne mozete da pretpostavite da se radi o Jarre-u.

Neke karakteristike stila bi trebalo da budu prisutne u svim naknadnim izdanjima, inace se gubi pecat autora i stvari pocinju da gube smisao.

Drugim recima, nisam ocekivao od Jarre-a da napravi takav pop dance tehno ili sta je vec to sto je napravio. Onda bolje da slusamo Scooter-a.

pa bas se cuju njegove "lake note" u melodijama!!? Ja cujem, neznam za vas...

Ako mislis da ima veze sa Scooterom, onda nemas pojma o cemu pricas!!

I na albumu (limited edition) ima vizuals za sve:
  • DVD contains the 5.1 versions of the audio tracks, with a specific visual for each track. DVD Bonus: TEO & TEA promo video clip, in HIGH-DEFINITION resolution
  • this will be readable on personal computers, with the H.D. resolution.

fischek 10-06-2007 12:32 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 157802)

Ako mislis da ima veze sa Scooterom, onda nemas pojma o cemu pricas!!

opusti se :)

slowstar 10-06-2007 01:10 AM

Quote:

Originally Posted by fischek (Post 157779)
Za mene su problemi poceli jos od albuma Metamorphosis. Nemam nista protiv promena, ali Teo&Tea se toliko razlikuje od bilo cega sto je prethodno radio, da ukoliko vam neko ne kaze o cemu se radi, ni u ludliu ne mozete da pretpostavite da se radi o Jarre-u.

Neke karakteristike stila bi trebalo da budu prisutne u svim naknadnim izdanjima, inace se gubi pecat autora i stvari pocinju da gube smisao.

Drugim recima, nisam ocekivao od Jarre-a da napravi takav pop dance tehno ili sta je vec to sto je napravio. Onda bolje da slusamo Scooter-a.

Potpuno se slazem, i pored toga sto mi taj "Scooter" nije poznat, usudjujem se da kazem, saslusavsi Teo & Tea, na koju ste u diskusiji ukazali, da neki nasi "klinci" to mogu bolje, sa vise stila i groova da urade, i zaista steta sto samo nije "evoluirao" ono u cemu je jako dobar, a to su Oxygen i Equinox, mada licno mnogo vise volim Vangelisa...

DaBear 10-06-2007 09:34 PM

Quote:

Originally Posted by fischek (Post 157814)
opusti se :)

opustio ga.....:(

cucko 10-06-2007 10:15 PM

Nebi rekao da se ne oseti Jarre-tov stil na ovom albumu, naprotiv.
Meni licno su par numera "ostale u uvetu" i to mi je dosta da provalim da tu ima nesto... ;)
Malo mi je bezveze poredjenje ovog albuma i neceg sto je covek radio pre 30 godina. :confused:

roginator 10-06-2007 11:45 PM

jao jao sad sam pogledao spot na YOUTUBE
jao

pa to je toliko de-mo-de da boli....
spot je simpa ali song

pobogu pa zar svi kad ostarimo poludimo!!!:mrgreen:

slowstar 11-06-2007 12:19 AM

Quote:

Originally Posted by roginator (Post 157882)
pa to je toliko de-mo-de da boli....

pobogu pa zar svi kad ostarimo poludimo!!!:mrgreen:

Ne daj Boze....To me mnogo vise polasi od smrti...

milos 14-06-2007 04:35 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 157823)
Potpuno se slazem, i pored toga sto mi taj "Scooter" nije poznat, usudjujem se da kazem, saslusavsi Teo & Tea, na koju ste u diskusiji ukazali, da neki nasi "klinci" to mogu bolje, sa vise stila i groova da urade, i zaista steta sto samo nije "evoluirao" ono u cemu je jako dobar, a to su Oxygen i Equinox, mada licno mnogo vise volim Vangelisa...

Simbolicno je zavrsio karijeru(alfa i omega) sa Oxygene 7-13 mada ja bi vise voleo da je zavrsio sa jos jednim albumom - Equinoxe 9-?;)
Ajde makar da me Vangelis obraduje sa novim albumom:) :da:
Sada sam skinuo sa interneta dvd "Concerts in China" iz 1981.Kako dobar zvuk,kako dobar setup - Jarre na Fairlight CMI ,3x EMS VCS3 + 3x EMS Synthi AKS,Oberheim OBX-a itd. a ostali sviraju Prophet 5,Yamaha cs60,Moog Liberation...
Kinezi su tada izgubili tlo pod nogama .....

slowstar 15-06-2007 03:43 AM

Imam taj DVD, zaista dobro, ali treba OBAVEZNO pogledati DVD Vangelisa
MYTHODEA, OBORIO ME NACISTO!!!
Sada vidim, ima ga i kod nas, ali ja ga doneo iz Australije jos pre 4/5 godina...
Uopste nisam mogao da skontam kako su to smiksali, izuzev ako nije sve nanovo snimano u studiju, orkestar (London Metropolitan Symphony) zvuci NESTVARNO DOBRO, a i njegovi sintovi (Ima 12-ak modula iznad svega, za koje uopste ne znam koji su, sto me nervira, jer sam mislio da sve zive sintove znam...covek uci dok je ziv

All times are GMT +1. The time now is 02:35 AM.