![]() |
Re: ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po
koju vrstu muzike slusha Prof. Baltazar?
|
Quote:
... al sam se jako opeko pa sad i na ideje pushem. :mrgreen: @ baltazar: ne mogu se odluchit... s jedne strane bi bilo ruzhno da si to stvarno napravio Kleptonu, al s druge strane shta bi dao da budem on d fejs of d plejs kad se to desi. Poslje bi ga zvao Shaban Klepton :rotfl: ps: dobra ti pjesma samo ti fali triangl :D |
@talented drummer...tesko je odgovoriti na to pitanje...ne bih lako mogao da ti kazem koju vrstu muzike slusam, ali opet necu ni reci ono pateticno "slusam sve sto je kvalitetno"...bolje reci "slusam sve sto mi se svidi" sto raznovrsnije to bolje...to od srca preporucujem i tebi;):D
@shiva...moracu da te razocaram;):D, al to je vic;) urbana legenda koja se prica za mnoge pjevace, od narodnjaka pa nadalje...:D:Medjutim ja sam cuo da je jedan tip to stvarno uradio Miroslavu Ilicu;) a trinagl sam vec ubacio, nista bez trinagla:D;) |
a što se tiče muzike mr.talented-a, meni je sasvim ok, i dečko je ok, i šta je tu loše što vjeruje u sebe?...
i ja sam klinac što se godina tiče za večinu na ovom forumu, pa šta!?I oni su klinci za mog djeda.Dajte ljudi malo tolernacije za mladje i nove clanove foruma.Treba da budemo zadovoljni što mladi uopšte odlučuju da se bakću sa muzikom s obzirom kako je govnavo stanje u svemu tome. Što se tiče načina na koji je talented nastupio ovdje, pa to je klasična fora, momak je nesvjesno odradio dobru foru i namamio nas da slušamo,pišemo,analiziramo i padamo u "duboke kontemplacije" ovjde...vidjecemo koliko je talentovan za muziku, al za marketing sigurno jeste, a to bi mnogi profesionalci ovdje trebali da primjete... |
pa i mi se za*ebavamo na taj racun :) i eto, svima lepo :)
|
Quote:
X |
Quote:
|
brate jel cistis klime za dzabe prijateljima ? :]
pozdravio te AP zvani RMC |
u nirvani beat ispada nepravilno, djeluje mi kao nabacano i istrzana je auf... author me podsjeca na chemicalse sto i nije losho... super funk isto... preety cool pocinje kao cold cut, fade out na pocetku i nije los fazon ali moras vise raditi na razradjivanju ideje. prvo ideja pa onda tehnika razrade... kao sto kazu kolege u prenesenom znacenju tijesto imas ali ga ne znas ispeci :) a sto se tice zvuka (miksa,produkcije...) ovdje ima mnogo boljih i pametnijih u tome koji ti mogu reci sta gdje a vec jesu... :)
|
Quote:
"pristao sam biću sve što hoće" pozdravi i ti apea i rmuša samo ne zna što ti klime padoše na pamet i kakve veze one imaju s bilo čim sad?! ah nestaško! http://img01.picoodle.com/img/img01/...5m_047dd44.jpg |
All times are GMT +1. The time now is 02:52 AM. |