![]() |
Re: Rocktron ili LINE6?
a jest malo potanko...koja karta ti je u compu..?
|
Quote:
?alu na stranu ima? sve na line6 sajtu. Da bi u TonePort-u imao sve ?to ima POD XT od modela treba ti pack koji ako se ne varam ko?ta 100$. naravno znam da si ti u D? D? raspolo?enju pa ima smisla i da zaobiđe? to i samo dokupi? metal pack za 50$ i plus ti ostanu ovi osnovni koje si dobio sa TonePort-om u startu. |
Quote:
|
Na kraju se ispostavilo da je kompletan snimak malo tanak...
Ne zamjerite, čovjek je ovo dobio na kompjuterskim zvučnicima koji imaju jednu veeeeliku rupu na 4kHz i puno manjih rupa kojekuda... :) Pa kad dodaš što ti fali... dobiješ što dobiješ... Aj, Bota, okači onu "popravljenu" verziju... |
|
Zvuci punije (tj. dobro). Meni se revalver2 idalje vise svidja...
|
Pazario sam TonePort pre nedelju dana i ovako na prvu loptu sam zadovoljan.
Fini cleanovi, sasvim dobre simulacije pojacala osim u hi gain varijantama (bar ovim defaultnim) koje su mnogo zujave, ali nadam se da ce metal pack to resiti!:D Ima dobre simulacije preampova za mic, kao i gotivne presete vec napravljene, bas sam nesto malo snimao ali na burazovom basu na kome su zice stare godinu i kusur nisam bas mogao da dobijem vernu sliku!;) Poz:) |
Roktron kazu da je dobar za lajv, nisam probao... ali imam pod xt i za direkt rekording je zakon. Jucer smo ja i frend, koji ima GT3 bacili mali sesion (mixer-monitori) i saund mu je vej of PODxt, iako ima malo bolju djitru..
|
All times are GMT +1. The time now is 04:29 PM. |