![]() |
Re: Aleksandra Kovac
Quote:
|
Goran Zivkovic je miksao,ja sam bio asistent. Smiksano je za 3 i po sata,sto je Aleksandru kostalo 122,5 Eura. Meni licno je drago da je neko iz ove rupe od drzave uspio da uzme nekakvu nagradu napolju,makar bila i za najbolje skuvane virsle. Ne ljutim se,ovaj posao radim 10 godina,i da sam se emotivno vezivao za pjesme i ploce koje sam radio,imao bi 4 cira na zelucu i 8 na dvanaestopalacnom crijevu,jer mislim da je 98% toga sto sam uradio tesko smece...
Vracu,bio mi je Mili prije neku noc u studiju,sa CD-om Ane Nikolic. Koliko si zadovoljan svojim miksevima i masteringom toga? |
Quote:
Zezam se, naravno, da ne budem pogresno shvacen;):) A iskrene cestitke i tebi i nadam se da ce biti jos ovakvih dogadjaja... @Dule_S -To sa korenima cemo lako da reshimo kad upadnem naoruzan u studio i zamenim ti text one pesmice pod pretnjom oruzja... bice umesto "...vodi me u Diznilend...", "vodi me u Pejkovac...", a mozemo i gitare da zamenimo rifovima na frulicama, pa da nam na svom primeru pokazes kako se poshtuju koreni :rotfl::D:twisted: |
Cestitam joj ! konacno je uspela
|
Quote:
Quote:
|
@Dushan_S
Naravno. Da nije tako, ti ne bi ubacio da ti prva melodija u Aritmija Kiss-u bude *** modus. ;) |
Quote:
|
... sa branika, ... do delte Misisipija. :D Ristekpa
|
Vracu,bio mi je Mili prije neku noc u studiju,sa CD-om Ane Nikolic. Koliko si zadovoljan svojim miksevima i masteringom toga?[/QUOTE]
A ti?. Ana je odusevljena (to je najvaznije!) Jer je ONA htela (i platila) da se PONOVO urade miksevi kad je cula mikseve iz Pinka! A i Mili je zadovoljan, sto je isto vazno. Nisam smeo da presviravam i menjam zvukove (a trebalo je), samo sam nasekao sve da je u ritmu (!? nista nije bilo u tajmu i kvantizovano!!!!) i promenio i doradio bubnejeve na 7 stvari. Bice jedan original miks iz Pinka, pa ce moci da se lepo uporedi kad izdje CD.;) Sve uvek moze da se radi u nedogled i da se svaki put popravlja za po 2-3 %, ali da li treba? Bilo je vise presudnih faktora. Kad se uporedi sa prvobitnim miksevima ovo je nebo i zemlja (vazi za 8 pesama). Ima dobrih pesama na albumu, ali ima i losih! Sve u svemu, ja sam happy bunny! PS Prvi set mikseva je bio top (po meni)..onda se trazilo (posle mesec dana!) da se vokal pojaca mnogo i po meni to je narusilo sliku puno, ali bitno je da je klijent zadovoljan!! |
BRAVO, Alexaaaaaaaaaaaaaa:hyper: :rotfl: :hyper:ndraaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!;) ;) ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:18 AM. |