![]() |
Re: -= VSTi =-
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Trudim se da snimam sto vise tako da mi mnogo tih stvari koje "glume" gitare,virtuelni sviraci svega i svacega,ne trebaju... I ako nije tajna koje to klavijature posedujes ??? Virus-B,C,Nord Lead, Oasys ??? Nije tajna,samo ne znam zasto te to zanima:) Imam Korg Pa1x i Gem prp8...znaci nikakvi sintovi,90% sint zvukova odradjujem u logicu... |
Quote:
mislim da ti brka? ne?to: fizička i virtuelna memorija nisu iste stvari...jedina veza je ta ?to sistem prelazi na virtuelnu kad ti ponestane fizičke (RAM)...virtuelna memorija je u stvari prostor na hardu, i sistem streemuje sa njega potrebne podatke po potrebi... ispravite me ako grije?im |
Quote:
no ne vredi.. nije ni bitno.. snalazim se vec nekako :banghead: |
Quote:
rgc3+ je odlican. Sta bi sa trilogy i broomstick bass ?? Ja te ne poznajem i ne znam koju vrstu muzike pravis itd. ali znam ljude ovde a i tu koji koriste VST-eve koje sam pomenuo i to zvuci da ubija. Nemoj samo pogresno da me razumes ovo sto sam ti napisao. Btw. nisam koristio logic ranije i preslusao sam njegove sintije, odlicni su : ) |
Quote:
jeli cika dragane , jel ovakav lead sa tackama, ili si ti pravi tacke lead-a...??, i cime si pravio punch ako jesi... |
e, a što misliš pod tim "tacke"? tačke? nije mi jasno
u svakom slučaju, uzeo sam logic-ov sint es-1 i malo vrtio parametre dok nisam dobio željenu zmiju...ipak je to bilo za neku narodnjačku tezgu, pa se nisam mnogo udubljivao. U stvari, taj sint kao da su za narodnjake pravili...kao i onaj dx21 :) ps: u svakom slučaju, dobro došao na forum (ako nisi ranije bio pod nekim drugim nick-om, onda srećan povratak) i drago mi je da ti je prvi post u mom odjeljku |
Quote:
tacke- , mislio sam na decay sinta, svidja mi se shto ima punch, tj mislio sam da si procesirao sint , i da on sam po sebi ne zvuci tako...., pa me je zanimalo kako tako udari.... i to je to:)) , hvala za dobrodoslicu..., hehe , pratim ja ovaj forum dugo..., ali se nisam registrovao.. , citao sam tvoje postove..., i svidja mi se pristup (shto se tice produkcije)... pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 05:36 PM. |