![]() |
Re: Koji Akai CD sa bubnjem?
Da ja znam-nijedan!!!
@Kirk Nadji akai bez reverba... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
@ KVu
Tachno,imam i ja pure drums i zvuchi ko govnetina,reci slobodno:) @Dushan_S Ne,oba su me toliko koshtala(srecom)a i nisu isti(opet srecom:)),razlikuju se elementi.Ovaj Kurzweilov ima vishe upotrebljivijih elemenata,odnosno kitova. Iz AKAI-jevog CD malo toga korisnog ima. Ljudi,ja vishe ne razmishljam o AKAI-u,jedino ako mi neko pokloni CD onda ok:) |
Taj reverb i nije nekoi problem, renesance vox je majka mara za to, samo naravno ne koristis ga kao compressor nego samo kao gate i ubijes sve ono iza sto se cuje!
Ma gomila stvari od toga je smece, sto AKAI sto VSTi, samo eto treba traziti ono sto imas u glavi kako neko rece! A sto se tice klavijatura, koje ne podrzavam nikako jer su i one smece, nekako sa njima to ide mnogo bolje jer sve ti je tu, na jedan klik imas gotovu farbu (kakva god da je) i ostaje ti samo da sviras, nema puno gubljenja vremena i energije na "produkciju", mozes slobodno da se posvetis muzici! Malo sam OFFovao, ali sustina je da od nekoliko instrumenata, ili AKAI diskova izvuces ono sto ti najvise treba, eto recimo Nashwille grooves je mnogo dobar bubanj, najcistiji i najprirodniji, a da nije tvrd i sirov kao BFD! |
Quote:
Pa igraj se malo sa njim....ENVELOPE!!! Filter! Layer, tune.... moze da se dobije mega sound ako znas sta hoces i radis....ako ocekujes da ti je sve na tanjiru, tesko da ces naci nesto da ti radi za sve slucajeve.... Meni daj najvece govno od Akai CD-a i ja cu ga iskoristiti na 10 nacina i niko nece znati odakle su zvukovi... Koliko mi puta ljudi daju CD na zajam i posle me pitaju "pa gde si nasao taj zvuk - ja ga nisam chuo!??" |
All times are GMT +1. The time now is 02:36 AM. |