![]() |
Re: Novi Mix
evo ja cu malo da ti se uvlacim -- srrk .. Ti si bre CAR! ;) A pesma zvuci dobro, a ko je hteo muziku u mainstream dance-u, nek odustane u startu :D to je meni ionako sve tuc-tuc sranjce koje ima jednokratnu upotrebu, ni ovo nije izuzetak.. al opet mi se svidja produkcija glasa, beat-a i mix-balanca onako generalno.. zvuci.. ko da je pravo! :D :D
|
Quote:
Vrach = Zoran Vračević SnoopDaddy = ?????????? Dakle? P.S. Ne provociram, stvarno me interesuje, kad je već 'bez foliranja'. |
Quote:
Zar ne znas?:D |
..he's crazy like a fool... yeayeah, daddy cool :D
|
Who let the dogs out?
E, a ja sam se istripovao da je to ustvari Snupijevo ćebe. Silly bugger me. ;) And now for the serious part, koja je razlika između afričke i evropske lastavice? Ja mislim da je SnoopDaddy = Nele Karajlić. Znam da je on u to vreme pričao kako su polako uzimali publiku od BD-a. A mo?da je i ... Kusturica, po?to znam da on povremeno posećuje ovaj forum. Ma znam, ... to je sigurno Zdravko Čolić. :rotfl:Ma, ?ta ja znam uop?te. Idem da se bacim sa najbli?eg mosta. :rolleyes: |
Ma ja bih rekao da je ovde neko ljubomoran...
|
Quote:
Igi P.S. Ako gresim, izvinjavam se. |
2 DaBear
To ti je tako kad si ovde odlucio da prenosis znanje...zahvalnost je ogromna!:) |
Quote:
pa nas narod nemoze niko da poduci, jer mi vec znamo sve!! i jos bolje..!:( Takvi smo.... |
Cuo sam negde dobru definiciju za to - urbana cinicna poza!:D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:31 PM. |