Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Zr festival... Fotke sa prve probe (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15151)

Oggy 29-08-2006 12:49 AM

Re: Zr festival... Fotke sa prve probe

Ja sam tek danas ukapirao da sam od tebe dobio na poklon DVD sa onim tutorijalom za Melodyne Mogli.
Stigao mi je sa nekom turom diskova i Stanisa mi je cak rekao da je to od tebe, ali od onog silnog ludila, ja jos uvek nisam stigao da ga pregledam.
U svakom slucaju hvala!

STUDIOTON 29-08-2006 01:54 AM

Quote:

Originally Posted by Mogli
Da ne zaboravim da kazem da sam prvi put uzivo video Ivana i mogu reci da je sarmantan momak i bas je dobro da nisam ovde doveo svoju pevacicu...Ta bi otisla za Kraljevo...

Hehe .. cini mi se da samo jedan problem nikada necu resiti u svom zivotu .. eh zene :)

lesha 29-08-2006 02:05 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan
Hehe .. cini mi se da samo jedan problem nikada necu resiti u svom zivotu .. eh zene :)

kad to budes prestao da gledas kao na problem, samo ce se resiti ;)

Oggy 29-08-2006 02:29 AM

Na neke stvari mozes da gledas ili da ne gledas, ali uvek ostaju ili u nekom momentu postaju problem... :)
Pogotovo nasem drugaru Ivanu, koji je talentaovan da sam sebe zajebe...
Kad malo bolje razmislim, sve sam izrimovao :rotfl:

OFF 29-08-2006 09:05 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan

Kod mene se taj problem poceo resavati prirodnim putem:( ... a onda Ameri izmislise Viagru

idekius 29-08-2006 12:23 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Pogotovo nasem drugaru Ivanu, koji je talentaovan da sam sebe zajebe...

Ehhh... ovo bi mogli da reshimo tako sto ce Ivan da ozeni Zanu iz Slovenije, a da mene dozivljava kao "kucnog prijatelja", vodoinstalatera, postara, majstora... :rotfl:

Oggy 29-08-2006 11:04 PM

A mozes i ti da ozenis Zanu, pa da usvojite Ivana? :rotfl:

perun 30-08-2006 12:06 AM

Moja praksa do sada nije bila niti da kudim, niti da hvalim necije radove, ali ostavljam taj svoj princip u sekciji "promocija radova". Ovde bih ipak dao jedan komentar, kada je vec pokrenut thread o ZR festivalu...

Slusajuci pobednicku pesmu ovogodisnjeg zrenjaninskog festivala (nisam cuo ostatak, mozda jos pesmu-dve nekih debitanata), cuo sam jedan jako dobar snimak, solidnu interpretaciju (meni ne bas omiljene pevacice M.P.) i jednu jednostavno zamisljenu i realizovanu pesmu (koja ima malo vise prepevavanja, ali ok)... Hteo bih da cestitam pobednickoj ekipi, pretpostavljam na chelu sa kolegom Maxom na odlicno uradjenom poslu i trijumfu!

Pozdrav...:D

Max 30-08-2006 09:12 AM

Kolega Max je bio tu do samog kraja , ali ne i na samom kraju .....

Da ideja je bila da se iskoristi jedna pesma koja je napisana pre 10 ak godina ( covek ju je napisao navodno sa 14 ili 16 godina :o )

Ljilja je dosla kod mene sa idejom i dogovorno smo odlucili da bude samo gitara i glas . I mada su kasnije padale ideje da se doda jos po nesto , ja sam totalno i do samog kraja insitirao na " organic " pristupu , cak sam i zeleo da se cuju " greske " i ostali surogati , jer sam hteo da pobegnem od " upeglanosti " od koje mi je nesto muka u poslednje vreme .

Na moju zalost neke stvari se nisu odigravale kako smo hteli ( menjali su se gitaristi koji su bili " svezi " pa nisu kapirali kompoziciju koja je kompleksna ) , rezultati nisu bili zadovoljavajuci , tako da smo potrosili 4 dana :banghead: snimanja GITARE I GLASA , dok nismo dosli do zadovoljavajuceg rezultata .........

A onda je Ljilja postala Ljilja ....... ( ko je zna , znace o cemu pricam )

Strofa joj je bila " presvirana " refreni sa " malo muzike " i jos svasta ......

Posto sam ja kao producent bio zadovoljan sa rezultatom koji smo postigli ( sto je bilo blisko onome sto sam zamislio ) , rekao sam joj da je moj posao tu zavrsen ..... LJilja ( kao Ljilja ) naravno je morala da uradi po svome i otisla je kod svog bivseg muza i snimila sve ponovo .....

Na zalost ......

Ali pesma je uradila svoje i pobedila ..... mada kakva je bila konkurencija ......:banghead:

Eto cele price iz prve ruke ....

Pozdrav

AVaX 30-08-2006 10:48 AM

Quote:

Originally Posted by Max
Da ideja je bila da se iskoristi jedna pesma koja je napisana pre 10 ak godina ( covek ju je napisao navodno sa 14 ili 16 godina :o )

Da, pesma je prvobitno namenjena bendu Deja Vouilla (cita se Dezavuja i nije greska jer i ne treba da bude Deja Vu).
Deja Vouilla je bila kombinacija sjajnih muzicara iz Nisa, radilo se nesto sasvim novo, i u ono vreme mislim da je idejno prednjacila cak i odnosu na tada aktuelne svetske trendove (a tada je bio aktuelan Acid Jazz).Znam da zvuci pretenciozno, ali ja to zaista mislim.
Mozak Dezavuje bio je Branko, pocelo se sa snimanjem u Beogradu, ali iz meni nepoznatih razloga, sve je odjednom stalo tek tako, na pola, a Branko je jos tada jednu pesmu obecao Ljilji, i eto to je ova pobednicka pesma.
Lik je stvarno odlican muziar, kao i svi koji su tada ucestvovali u projektu Deja Vouilla, i mislim da i dalje predstavljaju okosnicu muzicara iz Nisa, svako u domenu svog instrumenta.
Medjutim, obicno kada je neko jako dobar u necemu, mora da ima i minuse na drugoj strani, tako da Branko koga ja itekako cenim kao muzicara, ima neke, ajde da kazemo organizacione pa cak i moralne propuste, i to je ono sto ga je do sada sprecavalo da njegova kreativnost dodje do izrazaja.
A Ljilja (kao Ljilja) je to ocigledno znala da iskoristi.
Nadam se da ce ga ovo malo uzdrmati, i da ce polako zauzeti poziciju koju i zasluzuje....

All times are GMT +1. The time now is 06:37 AM.