![]() |
Re: = = Shabanology: Starting... - -
Quote:
...e pa da, to je Geljam Dade, uradjen kao reggae, sorry, zaboravio sam:) pozz:cool: |
Quote:
to je to :-) pozz |
...elem nastavljamo radove :) u nasem skoro pa zavrsenom novom studiju nastavljamo sa snimanjem, juce kontrabas i cimbalo. danas violina (courtesy of Ignac Shen) sutra brass sekcija jazz big benda, i ostane jos quartet... lepo radi soba (pohvale Boggy-ju) a bogami lepo radi i PMC AML1, kad sve zavrsimo, roknucemo fotke na forum, ovako je jos uvek nedovrseno, mada rek deluje opako :-) mozda ipak fotkam samo loaded rack... videcu...
pozz |
zavrsih mix! sutra in-house mastering, preksutra slanje na glas master, ocekujte ga na trafikama od 15-tog novembra!
pozz :) |
Yessssssssssssss!!!! :bounce2::bounce2::bounce2::bounce2:
:beer: pozdrav bogi |
:drink::pepsi::drunk::ike::dj::bend::mase::guitar:
ogluveh nacisto ! :) pozz :wave2: |
oćemo slike!!
|
?iveli ! :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::b eer::drums::drums::drums::drums::drums::beer::beer ::beer::beer::cool2::cool2::cool2::cool2::beer::be er::beer::truba::beer::beer::beer::bend::bend::ben d::bend::bend::dj::dj::dj::beer::beer::beer::beer: :beer:
|
...pa digitalac nam je negde u sklonistu zatrpan, fotkao sam mobilnim na brzaka, ne znam kako ce se videti... ali cool...
...au bogte, pa kako da upload-ujem fotku sa laptopa na rumski? Trazi http link... nema neki upload image? :ups: |
upni ga na imageshack
|
All times are GMT +1. The time now is 03:13 PM. |