![]()  | 

Re: = = Shabanology: Starting...    - - 

Quote: 

...e pa da, to je Geljam Dade, uradjen kao reggae, sorry, zaboravio sam:) pozz:cool:  | 

Quote: 

to je to :-) pozz  | 

...elem nastavljamo radove :) u nasem skoro pa zavrsenom novom studiju nastavljamo sa snimanjem, juce kontrabas i cimbalo. danas violina (courtesy of Ignac Shen) sutra brass sekcija jazz big benda, i ostane jos quartet... lepo radi soba (pohvale Boggy-ju) a bogami lepo radi i PMC AML1, kad sve zavrsimo, roknucemo fotke na forum, ovako je jos uvek nedovrseno, mada rek deluje opako :-) mozda ipak fotkam samo loaded rack... videcu... 
	pozz  | 

zavrsih mix! sutra in-house mastering, preksutra slanje na glas master, ocekujte ga na trafikama od 15-tog novembra! 
	pozz :)  | 

Yessssssssssssss!!!! :bounce2::bounce2::bounce2::bounce2: 
	:beer: pozdrav bogi  | 

:drink::pepsi::drunk::ike::dj::bend::mase::guitar: 
	ogluveh nacisto ! :) pozz :wave2:  | 

oćemo slike!! 
	 | 

?iveli ! :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::b  eer::drums::drums::drums::drums::drums::beer::beer  ::beer::beer::cool2::cool2::cool2::cool2::beer::be  er::beer::truba::beer::beer::beer::bend::bend::ben  d::bend::bend::dj::dj::dj::beer::beer::beer::beer:  :beer: 
	 | 

...pa digitalac nam je negde u sklonistu zatrpan, fotkao sam mobilnim na brzaka, ne znam kako ce se videti... ali cool... 
	...au bogte, pa kako da upload-ujem fotku sa laptopa na rumski? Trazi http link... nema neki upload image? :ups:  | 

upni ga na imageshack 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 11:26 AM. |