![]() |
Re: Takmicenje za Remix
Puno Hvala .... jako mi je drago da vam se dopada
Pozdrav |
Obojica od mene imaju 5 ;)
|
.... taman kad pocnete da se kotirate dobro , dodje nekoliko takmicara i podeli vam " keceve " po sistemu , ako ne mozemo mi , neces ni ti :)
Ma ulazimo u Evropu 'ladno ! :D Pozdrav |
[quote=Max]Sinoc sam smogao snage da ga zavrsim ......
Super, super...prijatno iznenadjen! |
Valjda se popravlja rejting? ;)
Inače oba mixa su :cool: |
ha ha ha ha ... evo vidim da ste me posetili .... hvala svima koji su dali komentar
rumski roolez !!!! Pozdrav |
max, dobio si peticu od mene ali moram priznat da ti je ovaj dennis dao valjan komentar
"But I think the mix is muddy with too much harmonic distortion which hurts the ears." jedino sto ne bih rekao da je miks toliko mutan ali definitivno distorzira (pogotovo na kicku!)...nakon sto sam pustio na adamima u nevjerici sam stavio slusalice... |
Quote:
Pa i distorzija je deo zvuka! Ko kaze da nista ne sme da distorzira?? To ume da bude deo zvuka - a danas sve zvuci distorzirano...boze svasta! Svi su se slozili da ima neku emociju i da radi, a da li je mutan, ostar, krci ili sta vec - nije bitno...Ja sam slusao na lap topu samo, by the way i uopste me ne zanima tehnicka strana. Najbitniji je "vibe" - i da li je remix ucinio nesto za pesmu!! Kakvi mrmoti... |
Quote:
isto sam dao covjeku peticu, ne zbog tehnickog dijela (da to ocjenjujemo, ne znam da li bih dao trojku...) nego zbog glazbenog... |
Quote:
Sad cu da stavim sluske da proverim Hvala na ocenama Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 05:59 AM. |