|  | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje meni nece da se pokazu te slikee | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje Kliknuti na sliku za veci format... | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje vidi se da mali vec ima ukus za pojacala... nije slucajno zaobisao Line6! | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje Slike su strava...nego Anita, cujemo se preko ICQ uskoro, budi pripravna ;) . | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje Quote: 
 | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje Ti se salis a ja skuzila da se dijete rasplace svaki put na istom dijelu pjesme i trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da se iz nekog razloga boji dubljih tonova. Sad skladam sve za "pokoju" oktavu vise... :rolleyes: a i preferira zvuk celeste ispred klavira. Jooj, kako ce mi pjesme zvucati. :D | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje Pazi, uvek mo?e? da proba? da ga uslovljava?, tipa daje? mu da sisa, i udara? bas note, dok ne počne da oseća zadovoljstvo i u?ivanje dok svira? po bas tipkama jer ga to podseća na sisanje... ... Mada sad kad razmislim, moglo bi se desiti i obrnuto, ti mu da? da sisa, a on se pla?i jer ga to podseća na bas note... :D ;) Komplikovana ta dečja psihologija Znači ipak bolje nemoj! :) | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje Dushan S. Pavlov! | 
| 
 Re: Obrazujte nove narastaje Pa normalno Pavlov... Evo pre neki dan Danilo pomene "Snimali nas sa line6 i mikrofonom 5150" ali to sa mikrofona ne valja, i odmah znam da im ti radiš miks i da si im isprao mozak za Line6 :p Čista psihologija :D | 
| All times are GMT +1. The time now is 03:41 AM. |