Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Jelena Karleusa, interviju... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13952)

zagor 04-04-2006 12:59 AM

Re: Jelena Karleusa, interviju...

Quote:

Originally Posted by lesha
takodje, vazno je znati da zene mogu doci do klimaksa na bezbroj nacina, a ne samo stimulacijom uobicajenog joj dela tela. opet je tu mozak kljucan.

Klimaks?????? Ajde ono sa volume knobovima, ali ovo???:o

SumAnuT 04-04-2006 01:03 AM

Evo pokusavam da se suzdrzim ali ne mogu. :\

Niko ne spori kljucnost mozga ali mozak je kljucan u svim zivotnim radnjama. Bez njega bi umrli odmah ili makar ne bi znali da posotjimo. Ograniciti mozak na samo sexualne funkcije i nazvati ga polnim organom je ogranicen pogled na jedan takav savrsen i komplikovan organ vredan divljenja.

Ajde da prevedem na jezik koji nam je blizi, to je kao kada bi neko za multiefekat rekao da je delay, zato sto je njegov procesor kljucan za taj efekat, a pri tom zanemario sve ostale efekte.

Za mene je to ograniceno.

Mozak ucestvuje i u polnim odnosima i u varenju i u pomeranju i u disanju i u kucanju srca i u stezanju misica i u svemu sto vam padne na pamet, zato su se ljudi dosetili pa da ne bi nabrajali kakav je sve mozak, rekli su da je to centralni nervni sistem i resili se problema oko opisivanja uloge mozga u nasem telu.

LACKY 04-04-2006 01:07 AM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT
Evo pokusavam da se suzdrzim ali ne mogu. :\

Niko ne spori kljucnost mozga ali mozak je kljucan u svim zivotnim radnjama. Bez njega bi umrli odmah ili makar ne bi znali da posotjimo. Ograniciti mozak na samo sexualne funkcije i nazvati ga polnim organom je ogranicen pogled na jedan takav savrsen i komplikovan organ vredan divljenja.

Ajde da prevedem na jezik koji nam je blizi, to je kao kada bi neko za multiefekat rekao da je delay, zato sto je njegov procesor kljucan za taj efekat, a pri tom zanemario sve ostale efekte.

Za mene je to ograniceno.

Mozak ucestvuje i u polnim odnosima i u varenju i u pomeranju i u disanju i u kucanju srca i u stezanju misica i u svemu sto vam padne na pamet, zato su se ljudi dosetili pa da ne bi nabrajali kakav je sve mozak, rekli su da je to centralni nervni sistem i resili se problema oko opisivanja uloge mozga u nasem telu.

Ovo je tread o Jeleni Karleusi !!!!!!!!!!!!

SumAnuT 04-04-2006 01:12 AM

A to sto si quotovao je off topic :cool:

LACKY 04-04-2006 01:18 AM

Quote:

A to sto si quotovao je off topic :cool:

Sta bre! E ne znam sta se desava ali (na srpskom) kvik riplej mi ne radi!

SumAnuT 04-04-2006 01:23 AM

Zato sto previse postujes. Pregrejalo se dugme :mrgreen:

LACKY 04-04-2006 01:26 AM

Quote:

Zato sto previse postujes. Pregrejalo se dugme :mrgreen:

Evo opet ne radi! A ti ce da mi kazes!Treba mi 2 godine da te stignem! I sto je naj gore, ne mogu da napraviim razmak(u vise redova) i ne radi mi quck links.Sta se desava?

Oggy 04-04-2006 01:37 AM

Hehehe, ono za Dragoljuba je vrh! :D
Bruka...

Za ostale koji su se razmahali sa teorijom o zenskim erogenim zonama:

Kao sto neko rece, ovo je bio samo jedan mali pokusaj razbibrige na forumu i ne trebate se ispucavati bez potrebe ;)

lesha 04-04-2006 01:40 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Evo opet ne radi! A ti ce da mi kazes!Treba mi 2 godine da te stignem! I sto je naj gore, ne mogu da napraviim razmak(u vise redova) i ne radi mi quck links.Sta se desava?

karleusa je bacila prokletstvo na ovaj thread :D

SumAnuT 04-04-2006 01:43 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Hehehe, ono za Dragoljuba je vrh! :D
Bruka...

Za ostale koji su se razmahali sa teorijom o zenskim erogenim zonama:

Kao sto neko rece, ovo je bio samo jedan mali pokusaj razbibrige na forumu i ne trebate se ispucavati bez potrebe ;)

Za nekoga je i nadrmudrivanje i filozofiranje razbibriga :)

All times are GMT +1. The time now is 10:22 AM.