![]() |
Re: E jel probao neko da snima izravno iz pojacala?
a najbolje je da zajebeš pedalu u startu i da koristiš drajv od pojačala (ako valja)
|
Quote:
...ma da bi po logici trebala sljakati. ...ma nemam pojma, serem! :) Quote:
|
Pa zgaziš na footswitch... ili to ili da ga moliš "ajde daj mi sada malo clean, mooolim teeee..." :)
Ako imaš Marshalla, imaš i ovo sa njim, ili nešto na tu temu: http://www.thomann.de/prodbilder/mar...imx_104790.jpg A ako imaš Fendera, onda to isto izgleda, recimo, ovako: http://www.guitarvillage.com/Amps/Fe...troddeluxe.jpg |
ma vis ti to, a? to bi bilo all in one shema.
nisam prije vidjao ovakav sistem. pedala mi je poznata (mislim na oblik, tj prekidac). mozda nisam obracao pozornost. b? ...nekako mi marshallova izvedba izgleda kvalitetnije. na fenderu bi lako mogao iscasiti zglob. ;) |
Ma, može Fender kvalitetnije, ali je taj footswitch dizajnirao Božji audio izaslanik na Zemlji lično, besmrtni Leo Fender, i efikasnost tog prekidača ne smeš da dovodiš u pitanje ako ne tražiš nevolje!!!
(Inače su na Fenderima to danas ISO 9001 materijali, kvalitet i sve to, bla bla, samo što je "vintage" dizajn. Fenderaši strašno vole takve autentične rekonstrukcije, sve to dodaje "auri" Fendera. U USA danas uglavnom zato i kupuješ Fendera, da izgledaš kao Badi Holi.) |
Quote:
ne sumnjam u kvalitetu fendera, gledam samo sa kozmeticke strane, buduci da ne sviram gitru :( ...mislim, sviram, ali rokam samo c dur. :D |
Quote:
danasnji fenderi su konstrukcijski jako losi u usporedbi sa starim pojacalima... :banghead: |
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:57 AM. |