![]() |
Re: YU Pop & Folk VS. .......
oggy?
o cemu se radi.... ? |
KAko to mislis? :confused:
Pa rekoh, pomenuti bend je bend u kome sam svirao, a sada je malo na stand by- u. Verujem da si na to mislio? |
nisam u toku... moji komplimentii :D
|
Quote:
Sa tobom se potpuno slazem, i otprilike je to ono sto sam i ja hteo da napisem. Samo nigde nisam rekao da U2 nisu popularni... Nebitno... |
Quote:
|
Nista drugo do 18 mesta na budvi i reci utehe Sanje Ilica!
|
Shvaticu ovo kao kompliment. Hvala! :cool:
|
Quote:
@LACKY Mozda se salis kad pominjes Studerovog 1/2-incnog digitalca, a mozda sumnjas da je na mom avataru J37. Ako sumnjas onda: http://www.studer.ch/index.aspx?menu...e.aspx&locale= pa malo pogledas stranicu :D :D au...zagazismo u offtopic |
Quote:
Quote:
|
@ acaradio
Pravo da ti kazem, ogromna je distanca od vremena kad je to radjeno da bih se konkretno secao detalja, ali ti mogu reci, kako je uopste snimano. Ceo taj album je snimljen uzivo bubanj, gitara i bass preko ruske mixete, stereo na DAT (1993.) sa svim "efektima" (Alesis Quadroverb IV je bio najjaca sprava), pa oduta i oni introi za svaku pesmu, kako bi se maskirale neke palice koje nisu mogle biti skroz odsecene (tada nije bilo ni u najavi da ce se raditi editing na kompjuteru) zato sto su usle u neke reverbe, onda je godinu i po dana kasnije dosnimljena jos poneka gitara, klavijature i vokali. Ovaj put u pravom studiju, ali sa ne bas nekom ultra opremom. Mic je bio AKG c 3000, a preamp od MAckie 32/8. Onda je mixana ta stereo traka sa ostalim kanalima. Naravno, album uopste nije masterovan, posto to tada nismo ni znali da uradimo, sto verovatno cujes po nivoima, ali smo svi vrlo ponosni na njega i drag nam je. Chorus ili sta vec na vokalima (odavno ne slusah) je verovatno samo rezultat nasega potpunog neznanja jer su to bili prvi koraci samostalnog studijskog rada uopste. Onaj live deo je "producirao" (koliko je to moguce sa dva reverba i ruskom mixetom) Voja Aralica, dok ovaj drugi deo potpisuje sam bend. Prakticno, to sto slusas je live album (at komsija Djoka's basement :D ) sa nekim doradama... @ Dule Ne moras da ga nelegalno skidas, posto ja mogu legalno da ti ga ispiraterisem , pa da ti ga dam na kafici... mislim, album :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:15 AM. |